• wyplaty Autor: ~bylypracownik [217.99.224.*]
    a czy ktos wie kiedy beda realizowane wyplaty? ja swoje czekam od 6 miesiecy i dalej nic.
  • Re: wyplaty Autor: ~pp [37.47.149.*]
    Zapomnij chopie
  • Re: wyplaty Autor: ~didier [62.141.215.*]
    tylko 6 miesięcy?
    ja czekam już 5 lat hehehe

trollowanie na "najwyższym" poziomie
  • Re: wyplaty Autor: ~bylypracownik [217.99.224.*]
    ktos kto uzywa stwierdzenia "hehehe" powinien miec limitowany przez rodzicow dostep do internetu.
  • Re: wyplaty Autor: ~TakTak [159.205.108.*]
    Ja bym nie liczył na wypłaty z tej firmy... Prędzej licz na średnią krajową z Funduszu.... Tam ludzie pracują i wyplat nie widzieli juz od ponad 6 miesięcy...
  • Re: wyplaty Autor: ~ppp [37.47.144.*]
    To jest spółka akcyjna. Tu się kupuje akcje, robi emisje, zmienia zarząd, robi interesy, a nie prowazi dzialalnosc gospodarcza! Nikogo nie interesują jakieś przyziemne problemy maluczkich pracowników jeczacych o kasę.
  • Re: wyplaty Autor: ~były_pracownik [195.250.37.*]
    Siedem lat tu pracowałem (UOP) bywały górki i dołki ale nowa jakość pojawiła się wraz z nowym prezesem w spółce. On musiał tu przyjść z jakimś (może właśnie realizowanym) planem...
  • Re: wyplaty Autor: ~Zxcv [188.146.37.*]
    To uczucie gdy musisz odbijać frustracje po hajsie utopionym w akcje
  • Re: wyplaty Autor: ~ppp [185.49.30.*]
    WIELKI BYZNESMAN się znalazł !!!

Jesteś tak ciemny, że nawet mi się tłumaczyć odechciewa, ale powiem jedno.

Uświadom sobie jedno, ze właśnie Ci maluczcy, jak ich nazywasz, zgaszą światło w tym czymś.
    Już to kiedyś pisałem, MG niepotrzebnie poszedł na wojnę z UoP.
    Lepiej było mieć kilku większych podmiotów z którymi można się ułożyć, a niżeli kilkadziesiąt mniejszych zobowiązań pracowniczych.

Walisz takie teksty wielki inwestorze, a nawet nie wiesz ile osób zostało na Borowskie, nawet nie wiesz ile egzekucji prowadzonych jest w tej firmie, nawet nie wiesz, że od ponad dwóch miesięcy przez konta firmowe nie przeszły żadne pieniądze.

Jeszcze chwila i będziesz płakał, ze swoje akcje tego czegoś możesz wykorzystać jedynie w kiblu, ale ty wolisz pluć na tych którzy byli lojalni dla MG i firmy, robili dla niego kawał roboty, a teraz zostali z niczym.

Dla ciebie ino kasa się liczy. Tylko pamiętaj - na krzywdzie innych nic dobrego się nie zbuduje.

• Re: wyplaty Autor: ~pit [178.43.100.*]
    a ile ci zalegają?
  • Re: wyplaty Autor: ~KOGO [83.27.107.*]
    Dnia 2017-10-02 o godz. 19:44 ~bylypracownik napisał(a):
    > a czy ktos wie kiedy beda realizowane wyplaty? ja swoje czekam od 6 miesiecy i dalej nic.

KOGO obchodzi twoja wyplata? Akcje tym wyzej stoja im wieksze zyski a najmniejsze koszty przynosi firma. Koszt pracownika 0,00 zł jest prawie optymalny, optymalniej by bylo jakbys placil firmie za to ze pracujesz! Pomyliles adresatów. Ale skoro pyutasz to z punktu widzenia posiadacza akcji C. odpowiem: NIGDY.
  • Re: wyplaty Autor: ~didier [176.109.165.*]
    ludzie przecież to jest troll na usługach
    kradną wam akcje za bezcen, przy pomocy właśnie takich trolli
  • Re: wyplaty Autor: ~kacper [5.60.103.*]
    On czeka na wypłatę za dostarczone puszki do punktu złomu .
  • Re: wyplaty Autor: ~praocownk [178.43.100.*]
    nareszcie wypłata!!!!!
  • Re: wyplaty Autor: ~TakTak [178.37.217.*]
    Ha Ha choćbyś nie wiem jak naganiał wypłat nie ma i nie będzie ...
  • Re: wyplaty Autor: ~aaaa [78.133.207.*]
    Dałbyś sobie spokój z takimi wkrętkami, tutaj są ludzie, którzy naprawdę czekają na pieniądze
  • Re: wyplaty Autor: ~mistrz [178.43.100.*]
    tutaj nie czekaj tylko z umową do sądu!
  • Re: wyplaty Autor: ~TakTak [178.37.220.*]
    A co ci sąd pomoże jak nie ma z czego zabrać ?
[x]
CUBEITG -1,52% 0,20 2019-05-06 11:20:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.