dokładnie, do 4 bm mieli podpisać umowę właściwą, czyli albo z tą umową wstępną to była ściema albo spóźniają się z raportem - tak czy owak nie wygląda to dobrze.
Na marginesie, Bogusławski angażując się w tą spółkę zarówno kapitałowo jak i od strony zarządzania słabą sobie wystawia laurkę ....
jeśli to są pomysły Bogusławskiego na ubranie ulicy w akcje po 5 groszy to mała szansa na sukces patrząc na ilość sprzedawanego papieru. Może do 2022 roku sprzedadzą te 3,5 mln .... pod warunkiem ze nie będą dosypywać :P
To tak jak ze statkiem trzeba zaladowac do tego trzeba ludzi na pusto nie ruszy. A jaki to bedzie ladunek to zalerzy czy komus skonczy sie cierpliwosc czy nie. Sternik jest bez obawy.
Straty tak to prawda, sie zobaczy czy beda realizowac czy nie. Ja tam sporo odrobilem. Minusy niech sobie czekaja na lepsze jutro, czlowiek uczy sie na bledach. A tak nawiasem to proponuje bosia tam cos bedzie ,za jakis czas.
Dnia 2017-10-05 o godz. 12:21 ~wolny napisał(a): > jeśli to są pomysły Bogusławskiego na ubranie ulicy w akcje po 5 groszy to mała szansa na sukces patrząc na ilość sprzedawanego papieru. Może do 2022 roku sprzedadzą te 3,5 mln .... pod warunkiem ze nie będą dosypywać :P
Bogusławski się tu wbił z akcjami po 4-5 gr, spokojnie, nie siej popeliny. Jak będą chcieli wyjść to wyjdą na plusie.
Dnia 2017-10-08 o godz. 22:51 pajda757 napisał(a):
> Bogusławski się tu wbił z akcjami po 4-5 gr, spokojnie, nie siej popeliny. Jak będą chcieli wyjść to wyjdą na plusie.
a jak wbił się po 4 gr. i chce sprzedać po 5 gr.? Możesz sobie policzyć ile poszło akcji po 4 gr. i porównać z formalnym zaangażowaniem Bogusławskiego.
Dlatego byłbym ostrożny z twierdzeniem kto "sieje popelinę" :)
szkoda, że nie widziałem usuniętych treści, mogę się tylko domyślać o kogo chodziło. Pytanie czy w usuniętych postach były zwykłe bluzgi czy jednak jakaś merytoryczne argumenty. Jeśli to drugie to nie wystawia dobrej laurki tej firmie, bo widać że komuś zależy na zwykłym PR'rze, a nie na faktach i obsadza to forum "strażnikami galaktyki". Ale w sumie jak ten ktoś włożył w ten interes sporo kasy to trudno się dziwić :P
btw, zrobiłem szybką analizę tego papieru i wygląda, że ktoś, delikatnie, dla niepoznaki dorzuca do 5 gr. na sprzedaż. Dlatego ja pasuję do czasu przedstawienia wyników za 3Q oraz podpisania umowy dot. sprzedaży Cars Energy.