• W tym miesiącu kolejna gra! Autor: ~Przypomnienie [37.47.5.*]
    Jako że wrzesień już minął więc o grze dla NGW możemy już zapomnieć, zacznijmy rozmawiać o kolejnej nowej produkcji Mgames, czyli ......... Hmm no właśnie nie wiem co ma wyjść w październiku?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.165.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: W tym miesiącu kolejna gra! Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-01 o godz. 19:25 ~Przypomnienie napisał(a):
    > Jako że wrzesień już minął więc o grze dla NGW możemy już zapomnieć, zacznijmy rozmawiać o kolejnej nowej produkcji Mgames, czyli ......... Hmm no właśnie nie wiem co ma wyjść w październiku?

"W III i IV kwartale 2017 roku Spółka wyda następujące tytuły:

1) NatGeo Wild Colors   na platformy iOS/Android

2) Energy   na platformy iOS/Android

3) Food Chain   na platformy iOS/Android "

Może po prostu ją też wessssało ;))

Dnia 2017-10-01 o godz. 20:10 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-10-01 o godz. 19:25 ~Przypomnienie napisał(a):
    > > Jako że wrzesień już minął więc o grze dla NGW możemy już zapomnieć, zacznijmy rozmawiać o kolejnej nowej produkcji Mgames, czyli ......... Hmm no właśnie nie wiem co ma wyjść w październiku?
    >
    > "W III i IV kwartale 2017 roku Spółka wyda następujące tytuły:
    >
    > 1) NatGeo Wild Colors   na platformy iOS/Android
    >
    > 2) Energy   na platformy iOS/Android
    >
    > 3) Food Chain   na platformy iOS/Android "
    >
    > Może po prostu ją też wessssało ;))
    >

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/huragan-irma-wessal-wode-z-oceanu-w-miejscowosci-tampa-na-florydzie,771615.html
  • Re: W tym miesiącu kolejna gra! Autor: ~Lolek [213.233.147.*]
    A to o to chodzi że skrytkę pocztową BBM huragan zmiótł w Miami ??? Kurczę a tam pewnie list z hasłem był??? Dlateg Agnieszka Z. Nie może się zalogować. Oj co za pech...
  • Re: W tym miesiącu kolejna gra! Autor: ~Przypomnienie [37.47.5.*]
    Dnia 2017-10-01 o godz. 20:30 ~Lolek napisał(a):
    > A to o to chodzi że skrytkę pocztową BBM huragan zmiótł w Miami ??? Kurczę a tam pewnie list z hasłem był??? Dlateg Agnieszka Z. Nie może się zalogować. Oj co za pech...

Ojtam ojtam, czepiacie się, nie ma co wracać do przeszłości :D Czy ktoś tu wraca do umów z Facebookiem, Microsoftem, PZPS, Chinolami? Nie, więc i do kolorowanki nie wracajmy, bo jeszcze nazwą nas trollami :-/
    Mamy na tapecie tajemniczy tytuł ENERGY! Hmm co to może być? Jakieś pomysły a może znowu ktoś wygrzebie choć 1 screna?
    Dnia 2017-10-01 o godz. 20:39 ~Przypomnienie napisał(a):
    > Dnia 2017-10-01 o godz. 20:30 ~Lolek napisał(a):
    > > A to o to chodzi że skrytkę pocztową BBM huragan zmiótł w Miami ??? Kurczę a tam pewnie list z hasłem był??? Dlateg Agnieszka Z. Nie może się zalogować. Oj co za pech...
    >
    > Ojtam ojtam, czepiacie się, nie ma co wracać do przeszłości :D Czy ktoś tu wraca do umów z Facebookiem, Microsoftem, PZPS, Chinolami? Nie, więc i do kolorowanki nie wracajmy, bo jeszcze nazwą nas trollami :-/
    > Mamy na tapecie tajemniczy tytuł ENERGY! Hmm co to może być? Jakieś pomysły a może znowu ktoś wygrzebie choć 1 screna?

a jeden link starczy? .... :P

• Energy ......."braci ze wschodu".......... Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Nikt nie chce linka aż dziwne....

Meet the new idle game with unique energy theme! Get rich by building the power plants and selling the shares. Hire workers to multiply the income and develop the drawings of new plants. Become the oil tycoon, gas lord or nuclear power king, but remember about environment pollution. Use the ecological mode to keep your profit.

link

coś więcej ktoś chce?
  • Re: Energy ......."braci ze wschodu".......... Autor: ~Przypomnienie [37.47.5.*]
    Dnia 2017-10-01 o godz. 21:17 ~koralina napisał(a):
    > Nikt nie chce linka aż dziwne....
    >
    > Meet the new idle game with unique energy theme! Get rich by building the power plants and selling the shares. Hire workers to multiply the income and develop the drawings of new plants. Become the oil tycoon, gas lord or nuclear power king, but remember about environment pollution. Use the ecological mode to keep your profit.
    >
    >link
    >
    > coś więcej ktoś chce?

dawaj jak najwięcej :)

P.S.
    już wiem o co chodzi w tej grze dla NGW co wyszła we wrześniu. Tam chyba chodzi o to aby złamać hasło do strony, zgadłem?

• Re: Energy ......."braci ze wschodu".......... Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-01 o godz. 21:22 ~Przypomnienie napisał(a):
    > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:17 ~koralina napisał(a):
    > > Nikt nie chce linka aż dziwne....
    > >
    > > Meet the new idle game with unique energy theme! Get rich by building the power plants and selling the shares. Hire workers to multiply the income and develop the drawings of new plants. Become the oil tycoon, gas lord or nuclear power king, but remember about environment pollution. Use the ecological mode to keep your profit.
    > >
    > >link
    > >
    > > coś więcej ktoś chce?
    >
    > dawaj jak najwięcej :)
    >
    > P.S.
    > już wiem o co chodzi w tej grze dla NGW co wyszła we wrześniu. Tam chyba chodzi o to aby złamać hasło do strony, zgadłem?

buhahahaha dobre!

jesteś pewien że chcesz to zobaczyć? ....... :))) stare toto ale skoro mg przejęło "braci ze wschodu" można traktować jako nowość ;)
    https://indiecup.gtpmedia.net/participants/energy.html

no i teraz attentione madam et messieurs ladies and gentelmen ....tadam! :)))))))

https://www.youtube.com/watch?v=hjOftNNE8nU

• Re: Energy ......."braci ze wschodu".......... Autor: ~Przypomnienie [37.47.5.*]
    Dnia 2017-10-01 o godz. 21:31 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:22 ~Przypomnienie napisał(a):
    > > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:17 ~koralina napisał(a):
    > > > Nikt nie chce linka aż dziwne....
    > > >
    > > > Meet the new idle game with unique energy theme! Get rich by building the power plants and selling the shares. Hire workers to multiply the income and develop the drawings of new plants. Become the oil tycoon, gas lord or nuclear power king, but remember about environment pollution. Use the ecological mode to keep your profit.
    > > >
    > > >link
    > > >
    > > > coś więcej ktoś chce?
    > >
    > > dawaj jak najwięcej :)
    > >
    > > P.S.
    > > już wiem o co chodzi w tej grze dla NGW co wyszła we wrześniu. Tam chyba chodzi o to aby złamać hasło do strony, zgadłem?
    >
    >
    > buhahahaha dobre!
    >
    > jesteś pewien że chcesz to zobaczyć? ....... :))) stare toto ale skoro mg przejęło "braci ze wschodu" można traktować jako nowość ;)
    > https://indiecup.gtpmedia.net/participants/energy.html
    >
    > no i teraz attentione madam et messieurs ladies and gentelmen ....tadam! :)))))))
    >
    > https://www.youtube.com/watch?v=hjOftNNE8nU
    >

o kurcze ale CZAD! To ENERGY jest lepsze od Cukierków i od łamacza kodów dla NGW!
    Czy myślisz, że przekroczymy w rok aż 1000 ściągnięć?
    Dnia 2017-10-01 o godz. 21:42 ~Przypomnienie napisał(a):
    > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:31 ~koralina napisał(a):
    > > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:22 ~Przypomnienie napisał(a):
    > > > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:17 ~koralina napisał(a):
    > > > > Nikt nie chce linka aż dziwne....
    > > > >
    > > > > Meet the new idle game with unique energy theme! Get rich by building the power plants and selling the shares. Hire workers to multiply the income and develop the drawings of new plants. Become the oil tycoon, gas lord or nuclear power king, but remember about environment pollution. Use the ecological mode to keep your profit.
    > > > >
    > > > >link
    > > > >
    > > > > coś więcej ktoś chce?
    > > >
    > > > dawaj jak najwięcej :)
    > > >
    > > > P.S.
    > > > już wiem o co chodzi w tej grze dla NGW co wyszła we wrześniu. Tam chyba chodzi o to aby złamać hasło do strony, zgadłem?
    > >
    > >
    > > buhahahaha dobre!
    > >
    > > jesteś pewien że chcesz to zobaczyć? ....... :))) stare toto ale skoro mg przejęło "braci ze wschodu" można traktować jako nowość ;)
    > > https://indiecup.gtpmedia.net/participants/energy.html
    > >
    > > no i teraz attentione madam et messieurs ladies and gentelmen ....tadam! :)))))))
    > >
    > > https://www.youtube.com/watch?v=hjOftNNE8nU
    > >
    >
    > o kurcze ale CZAD! To ENERGY jest lepsze od Cukierków i od łamacza kodów dla NGW!
    > Czy myślisz, że przekroczymy w rok aż 1000 ściągnięć?

tak poważnie mam odpowiedzieć? hmmm w rok 1000 pobrań ........odpowiedź brzmi tak ..... świetlny :)))
  • Re: Energy ......."braci ze wschodu".......... Autor: ~kris [37.47.160.*]
    Dnia 2017-10-01 o godz. 21:42 ~Przypomnienie napisał(a):
    > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:31 ~koralina napisał(a):
    > > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:22 ~Przypomnienie napisał(a):
    > > > Dnia 2017-10-01 o godz. 21:17 ~koralina napisał(a):
    > > > > Nikt nie chce linka aż dziwne....
    > > > >
    > > > > Meet the new idle game with unique energy theme! Get rich by building the power plants and selling the shares. Hire workers to multiply the income and develop the drawings of new plants. Become the oil tycoon, gas lord or nuclear power king, but remember about environment pollution. Use the ecological mode to keep your profit.
    > > > >
    > > > >link
    > > > >
    > > > > coś więcej ktoś chce?
    > > >
    > > > dawaj jak najwięcej :)
    > > >
    > > > P.S.
    > > > już wiem o co chodzi w tej grze dla NGW co wyszła we wrześniu. Tam chyba chodzi o to aby złamać hasło do strony, zgadłem?
    > >
    > >
    > > buhahahaha dobre!
    > >
    > > jesteś pewien że chcesz to zobaczyć? ....... :))) stare toto ale skoro mg przejęło "braci ze wschodu" można traktować jako nowość ;)
    > > https://indiecup.gtpmedia.net/participants/energy.html
    > >
    > > no i teraz attentione madam et messieurs ladies and gentelmen ....tadam! :)))))))
    > >
    > > https://www.youtube.com/watch?v=hjOftNNE8nU
    > >
    >
    > o kurcze ale CZAD! To ENERGY jest lepsze od Cukierków i od łamacza kodów dla NGW!
    > Czy myślisz, że przekroczymy w rok aż 1000 ściągnięć?

to niesamowite !!! :)) nie że gra fajansiarska studenta I roku tylko to że niektóre ze spółek nawet my sami zaliczamy do jednej branży !
    jeżeli to
    https://www.youtube.com/watch?v=Zq4Gxzge9Fc
    powaliło na kolana CiGames i pewnie niejeden z bankierowych graczy coś tam utopił to jak takie toto miałoby w ogóle przynieść jakikolwiek zysk dla spółki? samo przejęcie ukrów dla mnie to porażka tyle w Polsce jest zdolnych ludzi tworzą fajne nagradzane gry a ci biorą w sumie do teraz nawet nie wiadomo za ile takie cuda
    Dnia 2017-10-01 o godz. 23:21 ~kris napisał(a):
    > to niesamowite !!! :)) nie że gra fajansiarska studenta I roku tylko to że niektóre ze spółek nawet my sami zaliczamy do jednej branży !
    > jeżeli to
    > https://www.youtube.com/watch?v=Zq4Gxzge9Fc
    > powaliło na kolana CiGames i pewnie niejeden z bankierowych graczy coś tam utopił to jak takie toto miałoby w ogóle przynieść jakikolwiek zysk dla spółki? samo przejęcie ukrów dla mnie to porażka tyle w Polsce jest zdolnych ludzi tworzą fajne nagradzane gry a ci biorą w sumie do teraz nawet nie wiadomo za ile takie cuda

bo tutaj nie chodzi o rozwój biznesu a o wydawanie kasy w taki sposób aby nikt nic nie podejrzewał.
    Jakie korzyści dla MGS przyniosło kupno udziałów BBM od WKM? Te same co przejęcie ukrów. A kasa wydana i gdzie naprawdę powędrowała to już nie sprawa akcjonariuszy :) WKM za chwilę nie będzie w akcjonariacie a reszta..... no cóż ryzyko inwestycyjne

Dnia 2017-10-01 o godz. 23:21 ~kris napisał(a):

> > > no i teraz attentione madam et messieurs ladies and gentelmen ....tadam! :)))))))
    > > >
    > > > https://www.youtube.com/watch?v=hjOftNNE8nU
    > > >
    > >
    > > o kurcze ale CZAD! To ENERGY jest lepsze od Cukierków i od łamacza kodów dla NGW!
    > > Czy myślisz, że przekroczymy w rok aż 1000 ściągnięć?
    >
    > to niesamowite !!! :)) nie że gra fajansiarska studenta I roku tylko to że niektóre ze spółek nawet my sami zaliczamy do jednej branży !
    > jeżeli to
    > https://www.youtube.com/watch?v=Zq4Gxzge9Fc
    > powaliło na kolana CiGames i pewnie niejeden z bankierowych graczy coś tam utopił to jak takie toto miałoby w ogóle przynieść jakikolwiek zysk dla spółki? samo przejęcie ukrów dla mnie to porażka tyle w Polsce jest zdolnych ludzi tworzą fajne nagradzane gry a ci biorą w sumie do teraz nawet nie wiadomo za ile takie cuda

kolego na pewne pytania nie uzyskasz odpowiedzi bo...wprawiają w zakłopotanie? vide Raport "Odpowiedzi na pytania akcjonariusza"... praktycznie każda spółka publikuje po nieraz nawet przed premierą budżet danej gry w pewien sposób można przyjąć nawet, że jest to "rozliczenie z akcjonariuszami"...

Ten raport "Odpowiedzi na pytania akcjonariusza" jasno i dobitnie pokazuje gdzie spółka ma akcjonariuszy. Teraz spółka potrzebuje kasy i wyciąga rękę do ...... swoich akcjonariuszy ale jak przyjdzie czas rozliczenia to oni usłyszą dokładnie te same odpowiedzi :-))))
    Ale przecież Janusze wiedzą lepiej, ważne dla nich to że współpraca z NGW, że co miesiąc to nowa gra, że nowa strategia, itd. Dla nich nie liczą się obecne 'dokonania' zarządu, myślą że przechytrzyli rynek kupując w "dołku" buahahaha. Ani jeden z nich nie wie dlaczego kurs spadł z 1,5zl na 20 gr i dlaczego spada dalej. :-))))))
  • Re: Energy ......."braci ze wschodu".......... Autor: ~Karolina [37.47.225.*]
    Kiedy pp na rachunku?
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.