2)W dniu 17 marca 2017 roku pomiędzy Emitentem a Powszechna Kasą Oszczędności Bank Polski SA, został podpisany aneks do
umowy Limitu Kredytowego Wielocelowego, o której Spółka informowała w raporcie nr 18/2015 z dnia 1 kwietnia 2015 roku,
wydłużający okres wykorzystania limitu do dnia 26 czerwca 2017 roku. Następnie, Emitent zawarł kolejny aneks do w/w umowy
wydłużający okres do dnia 30 sierpnia 2017 roku, a obecnie prowadzone są rozmowy z bankiem w celu aneksowania umowy na
kolejny okres.
nie rozumiem ciebie. gdy rosło to obrzucałeś spółkę, gdy było po 1,10 to pisałeś jak jest dobrze, gdy znowu w piątek urosło do 1,20 to znowu obrzucasz spółkę. czy naprawdę jesteś tak nieudolny, że kupujesz na samej górce i sprzedajesz na samym dole?
Nikt nie będzie dyskutowałem z gościem, który obraża innych i posługuje się takim jezykiem, że mod kasuje od razu wszystkie posty. Niedługo się uspokoisz.
Myślę,że ludzie którzy na forach opiniujących spółki są przesadnie na nie,mają jakiś niejasny cel,albo ponieśli klęskę finansową i ciągle mamrotają klątwy,albo chcą załapać się po taniości na walor
Pewnie PKO czekalo na raport zeby podjac decyzje o zrefinansowaniu kredytu, a raport raczej pokazuje ze kapital obrotowy mocna spal, zobowiazania ktotmotermonowe mocno wzrosly przy jakiejs masakrycznej stracie netto. Raczej to kiepska podstawa do negocjacji..
Nie odpowiedziales na moje pytanie- znowy cie wyleszczyli na samym dole- bo tal wynika z twoich odmiennych komentarzy raz chwalisz spolke innym czasem obrzucasz blotem.
Nie rozumiem cie asdf, kupiłeś akcje dużo wyżej, przewidujesz upadek Spółki i dalej trzymasz akcje (bo jeśli ich nie masz to troche za bardzo przeżywasz i martwisz sie o innych). Nie lepiej sprzedać ze strata i ochronić reszte kapitału ?