• EBOiR inwestuje w nowe technologie Autor: ~Termo [83.7.131.*]
    Ciekawy artykuł w wczorajszej interii akurat dla naszej spółki
    http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/eboir-pracuje-nad-nowa-strategia-dla-polski-w-2017-r-moze,2538597,4199
    Piszą min. tak

" Poinformował, że EBOiR chce być mniejszościowym inwestorem finansowym w spółkach, które dają potencjał do wzrostu i których strategia jest spójna ze strategią banku.
    - Będziemy wspierać firmy inwestujące w nowe technologie, czy w maszyny i procesy efektywne energetycznie. Prowadzimy dużo rozmów - powiedział.
    Poinformował, że bank prowadzi także rozmowy z sektorem prywatnym na temat udzielenia finansowania dłużnego. Może przyznać wsparcie o wartości kilkudziesięciu milionów euro dla pojedynczego projektu. "
  • Re: EBOiR inwestuje w nowe technologie Autor: ~wer [78.8.181.*]
    Dnia 2017-09-28 o godz. 22:26 ~Termo napisał(a):
    > Ciekawy artykuł w wczorajszej interii akurat dla naszej spółki
    > http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/eboir-pracuje-nad-nowa-strategia-dla-polski-w-2017-r-moze,2538597,4199
    > Piszą min. tak
    >
    > " Poinformował, że EBOiR chce być mniejszościowym inwestorem finansowym w spółkach, które dają potencjał do wzrostu i których strategia jest spójna ze strategią banku.
    > - Będziemy wspierać firmy inwestujące w nowe technologie, czy w maszyny i procesy efektywne energetycznie. Prowadzimy dużo rozmów - powiedział.
    > Poinformował, że bank prowadzi także rozmowy z sektorem prywatnym na temat udzielenia finansowania dłużnego. Może przyznać wsparcie o wartości kilkudziesięciu milionów euro dla pojedynczego projektu. "

Cierpliwość,czas,wytrwałośc-tego potrzeba by spijać smietankę..Zauważcie że coraz mniejsza ilośc akcji powoduje duże bujanie kursu...Zarówno in plus jak i minus..a wiecie z czym to się wiąże....
  • Re: EBOiR inwestuje w nowe technologie Autor: ~Mark55 [95.49.52.*]
    Może warto przesłać link do tego artykułu Prezesowi. Będą kolejne pieniądze dla Termo2Power lub Green Nano Ventures.
  • Re: EBOiR inwestuje w nowe technologie Autor: ~Kowalski [37.248.166.*]
    Dnia 2017-09-29 o godz. 10:23 ~Mark55 napisał(a):
    > Może warto przesłać link do tego artykułu Prezesowi. Będą kolejne pieniądze dla Termo2Power lub Green Nano Ventures.

Prezes jest kuty na cztery nogi ,nie martw się ale to menadżer z krwi i kości....
  • Re: EBOiR inwestuje w nowe technologie Autor: ~Mark55 [95.49.52.*]
    Na wszelki wypadek przesłałem Mu link do tego artykułu, z krótką informacją. Zaczyna mi się coraz bardziej podobać inwestycja w Termo2Power. Dzisiaj ponownie dokupiłem.

Pozdrawiam:)
  • Re: EBOiR inwestuje w nowe technologie Autor: ~TERM2POWER [89.64.55.*]
    ktoś zasysa akcje
  • Re: EBOiR inwestuje w nowe technologie Autor: ~wer [78.8.67.*]
    Dnia 2017-09-29 o godz. 10:44 ~Mark55 napisał(a):
    > Na wszelki wypadek przesłałem Mu link do tego artykułu, z krótką informacją. Zaczyna mi się coraz bardziej podobać inwestycja w Termo2Power. Dzisiaj ponownie dokupiłem.
    >
    > Pozdrawiam:)

dzisiaj tez dokupujesz???bo ja do 86 groszy łykam jeszcze pare kilo...pozdro...
[x]
COREY 0,59% 0,34 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.