że jednak będzie dobrze. A jak chwilowo nie to bedę czekał!!!! cierpliwi muszą być nagrodzeni ale nie ukrywam, że jestem nagatywnie rozczarowany, delikatnie to ujmując
Nadzieja nadzieją, ale kto u licha zwala kurs i w jakim celu? Inna sprawa, że przy niestniejącym FF bardzo łatwo będzie nowym akcjonariuszom podbić kurs. A jak jeszcze ktoś dołączy to można spodziewać się hiperboli nawet.
to prawda free float to tu nie ma. kiła. I jeszcze ta oferta do funduszy sytuacji na pewno nie poprawi. No chyba , że o to chodzi. Fundusze się napachają a potem wywindowanie akcje rzucą do pożarcia zjadaczom chleba. A ja tu chciałem uczestniczyć w czymś wielkim i ciekawym. Kompromitacja jak na razie Panowie z VTI. Przekombinowaliście albo te grube miliony wam w głowach pomieszały. Troche tego nie rozumiem, majac setki milionów w LVC łaszczyc sie na 30 mln i oddawac 50% swojej nowego spółki i robić tyle cyrku ? What the fu..... is this!!!!
Może jednak chcą się pozbyc biznesu i zostać tylko w LVC? Stąd niska cena teraz, a w grudniu kiedy skończy się okres trwania Porozumienia sprzedadzą dużo drożej swoje udziały? Może nowy właściciel wówczas rozpędzi ten fundusz? Dopóki nie przyjdzie ogólnoświatowy krach to można jeszcze trochę poczekać. Natomiast jeśli jest tak jak napisałeś, że połaszczyli się na 30 baniek oddając 50% firmy i zadając sobie tyle trudu w przepchniecie prospektu to najwyczajniej nie widzę sensu w takim działaniu.