A pisane tu bylo wielokrotnie,ze kazde kolejne wezwanie jest szansa dla dorobnych na wyjscie . To bardzo uczciwa zagrywka ze strony zarzadzajacych ,nie chca "wykolegowac" akcjonariuszy tylko daja okazje dla ratowania a kapitalu:))) Ale jaja z tym mci .
Dnia 2017-09-28 o godz. 13:15 ~HiperbessaMCI napisał(a): > A ja dokupilem Primamode za 4.70 i mam połowę portfela w Primce, dzis tylko 7 procent wzrostu :-)
To pewnie bardzo dużą dywidendę ci wypłacą :)))))))))))))))))))))))
A na co dywidenda jak spólka rośnie po 100% w ciągu roku?? Mci leci na pysk i tak wcześniej Prima ja wypłaci niż Czechowicz, Juz kiedyś była dywka z Primy a sreMci??/
Janie jestem pewien, że nie kupisz MCI ale gdy 8zł będzie tylko wspomnieniem będziesz pisał jak to pakowales do wora wtedy :)
Zresztą nie tylko Ty jeden, na forach wsie ynwestory zarabiają :)
To jakas zaraza jak nie mar to inny niezrowniwazony janek .Moze cie Szarik ugryzl cie w pracie? Ogarnij sie chlopie i zamelduj sie na ABCDATA,tam karuzela vat fajnie sie kreci spodoba sie tobie.
Dnia 2017-10-02 o godz. 17:18 ~janek napisał(a): > W poniedziałek kupiono 173 tys. akcji ABCDaty :))))))))) > We wtorek było 70 tys :))))))))))) > Co raz mocniej nie tykają , znaczy :))))))))))))
A we wtorek tykneli 230 tys. akcji ABCDaty :))))))))))))) Po prostu "nikt nie tyka" jak twierdzi Marta :))))))))))))
Dnia 2017-10-03 o godz. 17:12 ~janek napisał(a): > Dnia 2017-10-02 o godz. 17:18 ~janek napisał(a): > > W piątek było 70 tys :))))))))))) > > W poniedziałek kupiono 173 tys. akcji ABCDaty :))))))))) > > Co raz mocniej nie tykają , znaczy :)))))))))))) > > A we wtorek tykneli 230 tys. akcji ABCDaty :))))))))))))) > Po prostu "nikt nie tyka" jak twierdzi Marta :))))))))))))
A w środę nikt trochę nie tykał i trochę tykał :)))))))) Zakupił prawie 70 tys. akcyjek :)))))))))))