Dziękujemy z Twoje współczucie ;) Raporty to przeszłość, giełda wycenia przyszłość.. Każdy wie, że raport będzie zły, na nikim to nie zrobi wrażenia. Jakby był dobry to niepotrzebna byłaby ostatnia emisja.
Oj Olo , aleś ty naiwny. Skoro tak każdy wie to napisz co w tym raporcie bedzie. Trzy podstawowe wartosci chociaz podaj. Zysk netto( kak duża strata)? Ile wzrosły zobowiązania ? Ile społka ma w kasie i ile są jej winni inni? Z racji tego że nie masz o tym pojecia to zobaczysz jak te minusy z raporty wpłyną na kurs. Ci co znają te dane to sypali dotychczas a po raporcie sypać bedą podobni tobie ubrani pod info o emisji za 4 zeta.
ps. nie zauważyliście przypadkiem że spółka wyceniana przez giełdę jest na .... 11,5 mln zł :))) w ostatnim raporcie mieli 89 mln zł aktywów obrotowych i 372 mln ogółem cyrk
nie ma nic nowszego więc czym mam się podniecać, waszymi jękami że spadnie na zero
spadło już kilkadziesiąt milionów zł w dół na wycenie
spółka ma kłopoty i wynik będzie słaby ale trzeba zachować pewna miarę
całą branża inf jest w upie dzięki tzw dobrej zmianie ale podniesie się
moim zdaniem to jest czas wchodzenie w skrajnie przecenione spółki i tyle
Wow KODowiec się trafił? Cała giełda przeżywa za dobrej zmiany hosse a biedne IT takie przez nich pokrzywdzone? Bo co nagle "Lipa" na tych wykreowanych na kontraktach wyrosła?
Dlatego mają takie wysokie poparcie społeczne,bo po 30 latach trafił sie wreszcie porządny gospodarz.który uciął rozkradanie "wirtualnej Polski".Masz u mnie piwo.
Dnia 2017-09-29 o godz. 06:49 ~asdf napisał(a): > Zagraniczne firmy zaraz wypelnia pustke po polskich. Ale wtedy wkroczy szeroki zakrojona zepolonizacja i znow urosnie im w sondarzach
repolonizacja wg dobrej zmiany - braciszek pana zbyszka w-ce prezesem Pekao sa już wiecie co to jest repolonizacja? = tkm a kundelki na forach z wytatuowanym symbolem polski walczącej są od szczekania, oni takich fuch nie dostają, co najwyżej pochwałę przełożonego trolla od hejtu za dobrze wykonaną robotę
teraz przy korytku misiewicz, sadurska, ziobro, jasinski, goss i tysiące innych "specjalistów" od zarządzania ale zdaje się że to ci nie przeszkadza pamiętajcie, Polska walcząca, walczycie z okupantem, hejtować, trollować jak wam każe sekta :)))