A przynajmniej wiele na to wskazuje: https://press.nationalgeographic.com/2017/09/27/macro-games-to-launch-natgeo-color-wild-in-collaboration-with-national-geographic/
Dnia 2017-09-28 o godz. 08:12 ~NG napisał(a): > A przynajmniej wiele na to wskazuje: https://press.nationalgeographic.com/2017/09/27/macro-games-to-launch-natgeo-color-wild-in-collaboration-with-national-geographic/
Też mi się wydaje że będzie bo w końcu upchnąć 75 mln nie jest łatwo.
Pamiętajcie jednak że to będzie darmówka z płatnymi dodatkami no i robiona w 1,5 miesiąca, to napewno będzie hit. No i dlaczego WKM wychodzi?
Nie rozumiem cie kolego.... jestes takim pesymista non stop czy ci placa za to? Zrobia gre zle bo muszs upchnac akcje, nie zeobia tez zle bo byla tylko obietnica. No to powiedz mi jedno kiedy jest dobrze? Ktos ci kota zabil i sie wyzywasz na forum? Nie rozumiem tego bezsensownego gadania non stop. Jak masz coś dodać to wypowiedź się w jakiś sensowny sposób a nie ciągle pierdu pierdu
Bo kolego mam wyjątkowego nosa do przekrętów :-)
Proste podsumowanie:
1. Pozyskali około 10 mln, a dodatkowo zostawili cały majątek pod obligacje
2. W zamian dali 49℅ BBM i Cukierowo
3. WKM zarobił 2 razy: sprzedając 49% badziewia BBM oraz upychając 15 mln akcji na rynku
4. Nie zamierzali budować zespołu gamedevu i dlatego kupili BBM ale jak czytamy w raportach jednak zespół budują, to po co im BBM?
5. Chcą kupić RG a widziałeś portfolio RG? No to zobacz sobie.
Czy to wystarczy czy jeszcze potrzebujesz dowodów
No ale przecież nie jest ich jedyna działalnością robienie gier, a pożary po co ktoś traci czas i energię wpisując na forum o spółce która uważa za dno? Szkoda życia, Lepiej gazetę poczytać jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia. A fakty są takie że jak będzie gra to będzie rosło jak jej nie będzie to niestety w dół.
Dnia 2017-09-28 o godz. 09:49 ~Kkkk napisał(a): > No ale przecież nie jest ich jedyna działalnością robienie gier, a pożary po co ktoś traci czas i energię wpisując na forum o spółce która uważa za dno? Szkoda życia, Lepiej gazetę poczytać jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia.
i widzisz kolego ktoś napisał ci parę konkretów a ty twierdzisz że sensu w tym brak więc o czym chcesz rozmawiać? masz coś sensownego do powiedzenia? że będzie gra? to wszystko? no tak bo co możesz więcej napisać..............
Hahaha ale mnie rozśmieszyłeś. Jak będzie gra to będzie dokładnie tak samo jak z Cukierowo urośnie przez kilka godzin a na koniec skończy na minusie. Bo co można zrobić w 1,5 miesiąca i ile można zarobić na free to play? Tylko taki amator jak ty na to się złapie tak jak inni na Cukierowo, a dziś milczą bo co mogą powiedzieć?
Dnia 2017-09-28 o godz. 09:55 ~Przypomnienie napisał(a): > Hahaha ale mnie rozśmieszyłeś. Jak będzie gra to będzie dokładnie tak samo jak z Cukierowo urośnie przez kilka godzin a na koniec skończy na minusie. Bo co można zrobić w 1,5 miesiąca i ile można zarobić na free to play? Tylko taki amator jak ty na to się złapie tak jak inni na Cukierowo, a dziś milczą bo co mogą powiedzieć?
koledzy może nawet zrobicie coś lepszego niż Cukierowo może nawet mg od was kupi za grube miliony zawsze to lepiej kupić od Polaka niż np......ukraińca bo i gdzie go później znaleźć w Donbasie?............................................................................................... próbujcie po co tu pleść bzdury za bzdurą a nóż widelec ? ;)
Wy tak na powaznie czy jaja sobie robicie? Interesuje was czy wyjdzie ta marna aplikacja czy nie zamiast dzwonic do firmy i pytac sie ile kasy na pp macie szykowac? I dlaczego WKM nie informuje ze pozbył sie 1.290 000 akcji.Przeciez nawet jak ta aplikacja wyjdzie to tylko w jednym celu. Aby zrobic ostatnią podbitkę przed pp i spuścić wam kilka mln makulatury.
Tak jak mówiłem wyżej: ubrani myślą inaczej. Wszystko uzależnia od darmowej kolorowanki dla NGW i jeszcze innych namawia.
Nic to że WKM sprzedaje, nic to że emisja 75mln akcji, trzeba brać bo będzie darmowa kolorowanka. Buahahaha
Ale ty biedny jestes, albo tak zalerzy ci nad odkupie. I kazdy myslacy to wie ze tu kokosow nie bedzie ale wroci na ,3. A ty dalej trolluj. Sprawcie sobie wykres kiedy byly kolka i nr ip kto trollowal. Wszystko jasne
To coś niewielu tych myślących jest ze tak akcje upychają wraz z głownym akcjonariuszem na czele. Lubisz grać w rosyjską ruletkę to ok kupuj do woli. Tyle ze nie pisz ze warto w to inwestować. Ty tu tylko liczysz na podbitke jesli wydadzą tą aplikacje. Jak nie wydadzą i uchwalą emisje np po 12 gr to wtedy bedzie kuku.
Dnia 2017-09-28 o godz. 14:06 ~Antytroll napisał(a): > Nikomu nie radze ani kupowac ani sprzedawac. Kazdy ma swoj rozum. Draznia mnie tylko trolle majacych innych w powazaniu.
sugestywne naganianie też jest nagonką nie uważasz?
Dnia 2017-09-28 o godz. 11:31 ~Antytroll napisał(a): > Lolek jestes inny??? Co by nie wyszlo dla ng to i tak akcje pojda w gore. Ludzie myslcie, wykupuja od was akcje te samo co sprzedali po ,3.