Jakich Wy jeszcze informacji chcecie??? Wysłał ktoś pismo do notariusza. Zgłosił roszczenia. Wytoczyl cywilny. Pisałem o tym przez kilka miesięcy, to czekaliście na informacje. To je macie.
Pozdrawiam.
Ja tym kooorwom nie popuszczę. Bo gnoju narobili też na węgrzech. Pisałem o tym. JA mam prawnika. I dla zasady wydałem kasę. Nikt z Was się nie kwapił do współpracy zatem - upajajcie się kolejną makulaturą i tym, że daliście sobie napluć w twarz. A ja tylko powiem wam, że koorwy się nie spodzewały tego, że ktoś ich wał rozpracuje w takim tempie i będzie mącił w niby zamkniętej sprawie.
Tu wszystko od a - z było fikcją. Dokładnie zaplanowaną. Giełda cypryjska ich nie chciała!!!! Czyli wyobraźcie sobie skalę tego arcywałka. Jedyne co im się nie udało, to wydymanie większej ilości osób.
Loko.Dobrze zrobiłeś .Dla na spozostałych nie jest jeszcze za pózno cywilny proces można wytoczyć do 3lat od podwyższenia kapitału czyli do kwietnia 2018r. Byłem chętny się dołączyć dałem nawet email do mnie jest na jednym z moich postów. W grupie siła więc Loko koszty możesz zawsze rożłożyć na większą liczbę uczestników wspólnej sprawy.Jeśli masz ochotę działać z większym inwestorem to pisz na priv. lub podaj namiar do siebie.
Sprawdziłem .13.07 w poście Piszcie do Piotra były namiary Loko. Też próbuję zebrać ludzi.Cały czas zbierajmy się by wspólnie utrzeć tej szulerni nosa!!Bo z GPW już niedługo wykluczenie......
Działu Emitentów Giełdowych poinformował mnie,że na razie nie planują wykluczenia będą dalej rozmawiać i wymagać opublikowania zaległych raportów oraz informacji z przebiegu walnego.