no to nieźle wyrolowali obecnych akcjonariuszy ponad 3 krotnie większa emisja akcji robią to samo jak na EFE to już niestety nie urośnie jutro wywalam wszystko na otwarciu mysle że po8 spokojnie oddam Po co wam z pp jak tego nikt nie będzie chciał objąć a tak wyemitują za niby kasę darmowo 100mln akcji jak na większości spółek na NC spółka po prostu jest skończona i tyle
jutro kurs koło 7 gr. będzie się kręciłe... czemu tak sądze ze względu na to że ten akcjonariusz który głosował przeciw tej feralnej uchwale miał 3,5 mliliona akcj więc się wkurzy pewnie i walnie w rynek i oczywiście jeszcze plus inni wkurzeni drobni... dobrze że brałem po 7 i sprzedałem bez napinki...
Zależy kto po ile brał. Jeśli ktoś brał po mniej niż 20 groszy to jest szansa, że do końca roku wzrośnie 30-50%. Jak wyżej to faktycznie słabo. Natomiast jak ktoś weźmie 105 mln akcji to nie po to, żeby mu kurs poniżej 10 groszy chodził, bo będzie miał odrazu stratę.
jesteś nowy na bananowej?? kolego za te 100 milionów akcji dadzą dokładnie symboliczną złotówke... i będą wrzucać w rynek... taki rynek niestety zero kontroli...
W taki sposob nie pozyskają tyle kapitału ile jest potrzebne, to bedzie emisja gotówkowa ale myślę ze raczej w okolicach 50 mln max i nie jest powiedziane ze po 0.1 tylko nie mniej niz 0.1.
Nie. nie jestem nowy. Ale już mnie szlag trafia jak widzę takich oszołomów na forach kolejnych spółek. Albo rakieta, dzida, do piachu, bankrut itp. Zacznij pisać merytorycznie. W dzisiejszych czasach nie jest możliwe objęcie nowej emisji bez pokrycia, bo sie idzie siedzieć i to na długo w obecnej rzeczywistości. Kolejni naganiacze albo wieszczą bankructwa albo biznesy życia.
Tylko on nie ma zadnego biznesu poza drukowaniem akcji tu mas zrealny produkt i realnych klientow i ktos te emisje obejmuje za kase ale fakt jak ktos bral powyżej 0.2-0.3 to kasa zamrozona.