Dnia 2017-09-28 o godz. 06:12 ~re napisał(a): > On wcale nie kłamie, on jedynie niewłaściwie ocenia rzeczywistość...
Myślę, że właściwie. Na domiar z premedytacją. Pysznie się uwłaszczył na interesie, którego nie ma - perpetuum mobile! Dopóki-dopóty państwo polskie sprzyja kręciołkom.
Dnia 2017-10-03 o godz. 15:51 ~ciotka napisał(a): > Wkrótce te wszystki vita, kika, bio i inne twory sztuczne przekwitną jak te przebiśniegi. > Gone with the wind.
który ja to już raz czytam a wy jak sapdaliście tak spadacie:) gadaj zdrów:)
Dnia 2017-10-03 o godz. 15:51 ~ciotka napisał(a): > Wkrótce te wszystki vita, kika, bio i inne twory sztuczne przekwitną jak te przebiśniegi. > Gone with the wind.
tak tak ciociu a teraz idź lepić pierogi, ew. szykuj się do wymarszu na miesięcznicę i nie zapomnij wziąć polskiej flagi oraz pochodni, możesz też zabrać krzyż.....
Dnia 2017-10-03 o godz. 18:03 ~Dawid napisał(a): > A ty masz syndrom RAS ??
Nie.. posłużyłam się nickiem nadanym mi przez Pati. Nie wnikam dlaczego, ale nie o to chodzi....moje pytanie było inne, więc nie kieruj sedna mojego pytania na inne tory..
Ja Ci odpowiem. Bo nikt nie kupuje z prawej skoro zawsze ktoś ostro podsypie z lewej. Skoro tu jest jakaś spółdzielnia to jak najgorzej o niej świadczy ze chociaż 10k codziennie nie weźmie z prawej by powstrzymać spadki na takich obrotach.
Dnia 2017-10-03 o godz. 17:31 ~miastowa napisał(a): > Pati, dlaczego tak cienko z kursem jest ? odpowiesz mi bez złośliwości ?
Nie rozumiem natomiast miastowa, dlaczego ja miałabym odpowiedzieć na Twoje złośliwe pytanie ? Pozatym zupełnie nie rozumiem co trzyma Cię tutaj, interes czy sentyment ? :)))
Dnia 2017-10-03 o godz. 23:38 ~prowincjuszka napisał(a): > Dnia 2017-10-03 o godz. 17:31 ~miastowa napisał(a): > > Pati, dlaczego tak cienko z kursem jest ? odpowiesz mi bez złośliwości ? > > Nie rozumiem natomiast miastowa, dlaczego ja miałabym odpowiedzieć na Twoje złośliwe pytanie ? > Pozatym zupełnie nie rozumiem co trzyma Cię tutaj, interes czy sentyment ? :))) > > Pozdr.
Dnia 2017-10-03 o godz. 23:38 ~prowincjuszka napisał(a): > Dnia 2017-10-03 o godz. 17:31 ~miastowa napisał(a): > > Pati, dlaczego tak cienko z kursem jest ? odpowiesz mi bez złośliwości ? > > Nie rozumiem natomiast miastowa, dlaczego ja miałabym odpowiedzieć na Twoje złośliwe pytanie ? > Pozatym zupełnie nie rozumiem co trzyma Cię tutaj, interes czy sentyment ? :))) > > Pozdr.
Dnia 2017-10-04 o godz. 09:20 ~miastowa napisał(a): > Dnia 2017-10-03 o godz. 23:38 ~prowincjuszka napisał(a): > > Dnia 2017-10-03 o godz. 17:31 ~miastowa napisał(a): > > > Pati, dlaczego tak cienko z kursem jest ? odpowiesz mi bez złośliwości ? > > > > Nie rozumiem natomiast miastowa, dlaczego ja miałabym odpowiedzieć na Twoje złośliwe pytanie ? > > Pozatym zupełnie nie rozumiem co trzyma Cię tutaj, interes czy sentyment ? :))) > > > > Pozdr. > > Złożyłam Tobie Pati rewizytę tym razem ;)) > > Pozdr.
Ja ci odpowiem morelko bez złośliwości-spada bo gładzioch ma ciężko wy......e na akcjonariuszy i kurs akcji:) jednym słowem dramat akcjonariuszy trwa-potrzebne konkretne cyfry i umowy. Ale wiem że się delikatnie czaisz na strzała i bardzo dobrze:) pozdr.
Dnia 2017-10-04 o godz. 09:52 ~Pati napisał(a): > Pomijając temat dyskusji ,polecam wielu Polakom . > > http://aztekium.pl/przypadki.py?tekst=ty&lang=pl >
Pati, nie baw się "wogóle" w polonistkę :)) Masz wolne środki zapraszam do mnie, kupisz sobie wkrótce nowe szpilki, może od Blahnika albo Louboutina ;)) poprawisz sobie humor, jak każda kobitka wracająca z udanych zakupów :)
Dnia 2017-10-05 o godz. 17:17 ~morelka napisał(a): > Dnia 2017-10-04 o godz. 09:52 ~Pati napisał(a): > > Pomijając temat dyskusji ,polecam wielu Polakom . > > > > http://aztekium.pl/przypadki.py?tekst=ty&lang=pl > > > > Pati, nie baw się "wogóle" w polonistkę :)) Masz wolne środki zapraszam do mnie, kupisz sobie wkrótce nowe szpilki, może od Blahnika albo Louboutina ;)) poprawisz sobie humor, jak każda kobitka wracająca z udanych zakupów :)
Sorry, przykro mi ale nie skorzystam z twojego zaproszenia, ponieważ nie kręcą mnie snobistyczne "gadżety", ale gdybyś zbierała świeżaki z biedronki ,to co innego, możemy pogadać ! :)) Ch...lera brakuje mi do kolekcji czosnku Czesia ! :)))
Dnia 2017-10-06 o godz. 00:55 ~Pati napisał(a): > Dnia 2017-10-05 o godz. 17:17 ~morelka napisał(a): > > Dnia 2017-10-04 o godz. 09:52 ~Pati napisał(a): > > > Pomijając temat dyskusji ,polecam wielu Polakom . > > > > > > http://aztekium.pl/przypadki.py?tekst=ty&lang=pl > > > > > > > Pati, nie baw się "wogóle" w polonistkę :)) Masz wolne środki zapraszam do mnie, kupisz sobie wkrótce nowe szpilki, może od Blahnika albo Louboutina ;)) poprawisz sobie humor, jak każda kobitka wracająca z udanych zakupów :) > > Sorry, przykro mi ale nie skorzystam z twojego zaproszenia, ponieważ nie kręcą mnie snobistyczne "gadżety", ale gdybyś zbierała świeżaki z biedronki ,to co innego, możemy pogadać ! :)) Ch...lera brakuje mi do kolekcji czosnku Czesia ! :))) > > Pozdr. >
Mojego zaproszenia nie ignorowałabym Pati, wkrótce tam będzie Ifun :0) dla wszystkich ;) jeśli nie gustujesz w "gadżetach" zawsze nowe kalosze możesz sobie sprawić :) co do biedronki, zauważyłam poniżające tam klienta zjawisko. Tak są zaprojektowane kasy i koszyki na zakupy, że klient wykładając z koszyka na blat kasy produkty, schyla się mocno i wali pokłony kasjerowi oraz nisko się kłania przed bannerem z logo biedronki, który wisi nad kasą. Także nie pogadamy Pati ani o świeżakach ani cudnych naklejkach :))
>spada bo gładzioch ma ciężko wy......e na akcjonariuszy i kurs akcji
ch... prawda, w obecnej sytuacji dziadek całuje stópki drobnym bo już tylko oni finansują mu bieżące wypłaty dla pracowników zebrane z tego co dziadek sypnie w rynek.
Dziadzio ma gdzieś po ile sypie, on nawet nie wie ile wynosi obecny kurs. Ale ostatnio uzmysłowił sobie że akcji już ma na tyle mało że jak chce utrzymać stołek i mieć coś do powiedzenia w firmie to sypać nie powinien, no ale jak będzie musiał to siup. Produkcja jakoś idzie, kasa na wypłaty jest. Gorzej z obsługą długów.
Nie będzie, na razie nie wywala poza tym wtedy jakoś się wytłumaczył KNF czemu nie zgłaszał od razu zgodnie z MAR. Póki co kasę ma, chyba nie sądzisz że przy takich obrotach tylko on sypie? jakby sypał byłoby już 0,80.