Jak wczoraj spadło na 1.08 i szybko poszło na 1.20 to uznałem ze to sesja przesilenia. Obserwuje spolke od jakiegoś czasu a jak spadło do 1.4 to zacząłem się przyglądać się uważniej. Korekta się należała ale dzisiaj te obroty zdaje się poza korektą spadków mogą wskazywać na mocniejszy ruch w górę. Oczywiście w średnim i dłuższym terminie. Wolumen dzisiaj grubo powyżej 5%.
Zgadza się ruch jest spory , wolumen również. Jednak nie wiadomo tak naprawdę jakie trupy siedzą w szafie. Raport trochę wyjaśni tak samo jak i info po jakiej cenie i ile objęto akcji z kolejnej emisji. Puki tego nie bedzie to jest to tylko gra w 3 kubki. Kto lubi tak grać niech gra. Ja tam czekam na konkrety.
Dokładnie. Choć walumen i tak mi mówi "brać" :) mogłem już wczoraj coś skubnac ale czekałem właśnie na wolumen. Jak raport będzie ok a cena emisji tez to myślę wszystko będzie w cenie w momencie kiedy te fakty ujrzy ulica. Trzeba brać teraz i gonić wyżej jak się okaże że prezio mówił szczerze
wolumen, wolumennn podziwiam was... gracie miedzy sobą (ulica) i tyle krzyku - żadne akcje z emisi tu nie grają póki co.. Przewala sie ten sam wolumen z rak do rąk..