Na pewno. A zauważyłaś: sprzedaż zorganizowanej części przedsiębiorstwa? Czyli: zarząd opchnie co ma na zewnątrz, spłaci swoje pożyczki (bo przecież zarząd udzielił spółce pożyczek- do sprawdzenia w raportach rocznych), a pozostanie pustułka . Aha - wcześniej Pani Jankowska sprzedała swoje akcje, a więc teraz ewakuacja na całego, tylko z próbą odzyskania pożyczonych pieniędzy
Zes.ś sie i sprzedałeś? Ja też ! Tylko martwi mnie jedno. Z tych prawie 900 k do arkusza trafiło 120k na 7 gr a prawa sie wyczyscila i zostalo po 100pare tysia. I teraz co myslisz? Odkupic? Moze ten ukryciak to ze 100k drobnego ? Jak by lesz to odebral to by wszystko na 7 stalo jak to zwykle bywa.
jezeli sie okaze ze ta emisja bedzie po 10 gr a nie ma innego wyjscia to zrobia te 10 w 2 sesje. A zeby ja uplasowac to kurs musi byc kilka groszy wyzszy. Ale sie motam. Odkupic czy nie ? Oto jest pytanie.
Ciekaw jestem co chca sprzedac. Moze tak jak ktos tu pisal splaca dług i zostanie skorupa a wiadomo do czego służą najlepiej takie czyste pustaki.
Dnia 2017-09-28 o godz. 13:32 ~letnik napisał(a): > Gdzie by sie nie obejrzec na tym bananie to wszedzie tylko dxnie leszcza z kasy.
Na chwile obecną wygląda na to, że nas wydxli ale z akcji bo ja też popuściłem z tego wszystkiego. A teraz strach przed ukryciakiem nie pozwala odkupić :(
Myślisz, że J.A wrzuciła to w rynek ? zaczynam w to wątpić.
Jak leszczyna kupuje to od razu widać. kupił 50k po 6gr i już wystawione na 7 gr. rekin jeden :P martwi cie te 50 k ? mnie martwi dzie reszta wsionkłą ? :)
myślę że będą to następne rajdy 4x4 tylko nie wiem jak to czasowo będą rozgrywać , 23 walne więc do 10 12 groszy powinno dojść do tego czasu , jak rajdy zaczęły bardziej spadać , to tutaj ruch się zaczął