A czy spółka już zbiera kasę na grzywnę po ostatnim rażącym naruszeniu prawa, znaczy wywalaniu akcji w okresach zamkniętych i bez iinformowania rynku przez jej znaczącego akcjinariusza i twórcę tej cudownej technologii???
Dnia 2017-09-25 o godz. 19:14 ~OSZUKANY napisał(a): > Jakoś cisza się zrobiła w tej sprawie.Czy sprawa została zamieciona pod dywan?
Ten genialny bajkopisarz beknie na 100% porządną grzywną, ale czy sama spółka to nie wiem - siedział chyba tylko w RN to może się im upiecze. Może :))) Ja już szykuję szczoteczkę do zębów i żegnam się z rodziną :)))
Dnia 2017-09-25 o godz. 19:19 ~antystef napisał(a): > Dnia 2017-09-25 o godz. 19:14 ~OSZUKANY napisał(a): > > Jakoś cisza się zrobiła w tej sprawie.Czy sprawa została zamieciona pod dywan? > > Ten genialny bajkopisarz beknie na 100% porządną grzywną, ale czy sama spółka to nie wiem - siedział chyba tylko w RN to może się im upiecze. Może :))) Ja już szykuję szczoteczkę do zębów i żegnam się z rodziną :)))
Czy my jako akcjonariusze możemy wystąpić z wnioskiem do organów ścigania o wprowadzanie nas w błąd gdy akcje sprzedawał członek zarząduw okresie zamkniętym bez informowania? Czy jest możliwe jakiejś odszkodowanie w tej sprawie?
Dnia 2017-09-25 o godz. 19:28 ~OSZUKANY napisał(a): > Czy my jako akcjonariusze możemy wystąpić z wnioskiem do organów ścigania o wprowadzanie nas w błąd gdy akcje sprzedawał członek zarząduw okresie zamkniętym bez informowania? > Czy jest możliwe jakiejś odszkodowanie w tej sprawie?
to tez moim zdaniem powinno byc wyjasnione!,ciekaw jestem kto tak sypie lub wymienia...tak czy siak bedzie b.ciekawie w najbliższych dniach!
Dnia 2017-09-25 o godz. 20:40 ~OSZUKANY napisał(a): > A kto mi zapłaci odszkodowanie czy grzywnę???
Nikt, zostaje ci pozew prywatny do tego przewalacza. Spółka się wykręci że nie wiedziała i go wywaliła przecież. Zresztą kasa już pewnie gdzieś na Kajkmanach