• Wybicie Autor: ~abc [93.105.56.*]
    Oby tu wybicia dołem nie było ...
  • Re: Wybicie Autor: ~Amator [213.127.37.*]
    Czysto hipotetycznie : 30mln x 0,1 i jazda \_
  • Re: Wybicie Autor: ~src [46.134.155.*]
    Tu i tak spekula ma póki co swoje gierki. Nie wierzę że to ulica co chwile takie ilości łyka. Ciężko by tu poważni inwestorzy wchodzili. Spółka strasznie mało wiarygodna. Dużo obiecują a mało robią. A jak już robią to niech każdy oceni jak jest efekt
  • Re: Wybicie Autor: ~Przypomnienie [66.249.81.*]
    Spółka nie ma obecnie żadnej wiarygodności. Dlaczego inne korzystają z dotacji, kredytów bankowych? A tutaj tylko emisje a to akcji a to obligacji a to znowu akcji, itd.
    Każdy kto chociaż trochę zna się na inwestowaniu będzie unikał tej wydmuszki. To kupują tylko dawcy kapitału.
  • Re: Wybicie Autor: ~Volky [94.254.167.*]
    Osobiście uwazam ze emisja przy takiej ilosci akcji jest błędem. Zasypanie rynku dodatkowa iloscia bedzie utrudnialo wzrosty jak tez i spadki. Trudno powiedziec co lepsze czy emisja i kasa dla firmy , czy jej brak i tak samo kasy.
    Dotknąłeś niewygodnego tematu. A co się stało z kasą 10mln zł z emisji akcji i obligacji? No i co jest z tymi zyskami nie tak skoro w kasie pustki?
  • Re: Wybicie Autor: ~kapel [81.190.129.*]
    Co więc tutaj robisz? Nie szkoda ci czasu? Czego ty jesteś dawcą? :)

• Re: Wybicie Autor: ~Przypomnienie [66.249.93.*]
    W celach edukacyjnych. Wiele spółek w różny sposób wyciągało kasę od nieświadomych i stosują różne tricki. Tego co tutaj stosują jeszcze nie spotkałem. Ale Wy ryzykujecie własną kasą.
  • Re: Wybicie Autor: ~komornik [185.40.113.*]
    Dnia 2017-09-25 o godz. 13:05 ~Przypomnienie napisał(a):
    > W celach edukacyjnych. Wiele spółek w różny sposób wyciągało kasę od nieświadomych i stosują różne tricki. Tego co tutaj stosują jeszcze nie spotkałem. Ale Wy ryzykujecie własną kasą.

weź ty idź wyedukuj swoją dziewczynę o ile ją masz hahhahahaah

Komornik i co obliczyłeś już te emsje akcji? Doliczyłeś się 2ch w 2016 i 2ch w 2017? To teraz ładnie przeproś bucu.
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.