Oczekuje, ze ta nieruchawka nie potrwa dlugo. W tej chwili czekaja na leszcza,ktory moze by tam cos oddal. Arkusz na S wyglada mi na ustawiony przez kupujacego W ciagu dnia powinni za jakies 200 000 polknac papier o jakies 2.5 % do gory To moj "zarozumialy" scenariusz
W scenariuszu, który ja zakładam, domkną lukę na poziomie 39.5 i zejdą do poziomu 37-38, a potem dalej pomału w górę. A jak będzie zobaczymy ....... Niemniej kierunek jest tylko jeden. :-)
A mój scenariusz jest taki. Jak zobaczą że leszcz nie bierze powyżej 40 to zejdą niżej i dalej będą karmić. Kampania reklamowa była, wyciągniecie kursu było. To teraz trzeba sprawić wrażenie, że akcje są w promocji i sprzedać towar.
hehe bylem za bunczuczny dzis. Dzis w ogle dziwaczny dzien wszedzie wg. mnie ktos chce jeszcze dobrac na "ludzkim poziomie" Pozatym nie mialem nawet paru minut zeby pogladac "handel"..choc co za handel
Co się trochę ustawi na S to chapną .... :) Myślałem, że będą to robić z niższych poziomów, Luka domknięta na żenującym obrocie, co dobrze rokuje i wykres wygląda ładnie. A teraz spokojna akumulacja.