• CZYTAĆ !!!! tak będzie ... Autor: ~juri [193.200.150.*]
    może jakaś wymiana akcji będzie ale nie ma oficjalnej informacji więc nie na wymiany i tyle w temacie.

A to co piszą naganiacze na wzrosty to do kosza można wyrzucać ...

Co więcej ... rynek zaczyna coraz gorzej wyceniać akcje a pamiętajcie że do podpisania niby mega kontraktu coraz bliżej ....

tu może i jestem tego pewien że nic z tego nie będzie .... jeszcze nie teraz , za mała spółka ...

nie naganiam na sprzedaż - zapamiętajcie !!!!

moim zdaniem przedział cenowy na najbliższe miesiące to 0,50 -0,70 zł
  • Re: CZYTAĆ !!!! tak będzie ... Autor: ~cc [188.146.170.*]
    też tak myśle
    powinno być wezwanie na akcjie
  • Re: CZYTAĆ !!!! tak będzie ... Autor: ~Ręce_opadają [89.73.161.*]
    Na szczęście wasze zdanie nikogo nie obchodz, a co ważniejsze kompletnie nie wpływa na wycenę spółki.
  • Re: CZYTAĆ !!!! Będzie nagroda ale nie dla amatorów... Autor: ~Pierre [185.189.113.*]
    Dnia 2017-09-24 o godz. 15:31 ~Ręce_opadają napisał(a):
    > Na szczęście wasze zdanie nikogo nie obchodz, a co ważniejsze kompletnie nie wpływa na wycenę spółki.

I tu masz rację,ja juz kończę tłumaczyc co niektórym o co tu chodzi.Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu,ale z powodu bzdurnych komentarzy nic zamieszczać nie będe,Koniec zabawy.Niedługo sie zacznie konkretne inwestowanie i zyski.A na szczęscie nie wszystkim przyjdzie spijać śmietankę.Psioczcie dalej,czas pokaże że byliście zwykłymi amatorami....To mój ostatni post na tym durnym Forum.Żegnam..
    Kolegom którzy zawierzyli Termo i Prezesowi życzę super zyskownych inwestycji....Ari Vederci...
  • Re: CZYTAĆ !!!! Będzie nagroda ale nie dla amatorów... Autor: ~xxxx [5.172.255.*]
    Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a):
    > Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu,

Cukierki tez CI przeslal - dzieciaku ?

• Dobra rada Autor: ~Welts [37.47.68.*]
    Zacznij używać mózgu!
  • Re: Dobra rada Autor: ~Kowalski [31.0.83.*]
    Najpierw trzeba go mieć by używać..
  • Re: Dobra rada Autor: ~Welts [37.47.68.*]
    To nie do ciebie było
  • Re: Dobra rada Autor: ~Kowalski [31.0.82.*]
    Wiem kolego a moje słowa do Xxxx....Pozdro
  • Re: CZYTAĆ !!!! Będzie nagroda ale nie dla amatorów... Autor: ~wer [78.8.181.*]
    Dnia 2017-09-24 o godz. 15:53 ~xxxx napisał(a):
    > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a):
    > > Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu,
    >
    > Cukierki tez CI przeslal - dzieciaku ?
    >

Dostałem tez tego maila a ty frustracie juz sie tak nie napinaj bo ci guma strzeli...w majtach...Fakt jest taki ze zostałeś na peronie i dlatego sie tak prujesz...
  • Re: CZYTAĆ !!!! Będzie nagroda ale nie dla amatorów... Autor: ~xxxx [5.172.255.*]
    Ale sie naganiacze uaktywnili - HEHEHE

Szukajcie dalej naiwnych na te wasza "perelke"
  • Re: CZYTAĆ !!!! Będzie nagroda ale nie dla amatorów... Autor: ~Kowalski [31.0.83.*]
    Żegnaj sfrustrowany chłopcze...
  • Re: CZYTAĆ !!!! Będzie nagroda ale nie dla amatorów... Autor: ~cc [188.146.170.*]
    Dnia 2017-09-24 o godz. 16:21 ~wer napisał(a):
    > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:53 ~xxxx napisał(a):
    > > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a):
    > > > Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu,
    > >
    > > Cukierki tez CI przeslal - dzieciaku ?
    > >
    >
    > Dostałem tez tego maila a ty frustracie juz sie tak nie napinaj bo ci guma strzeli...w majtach...Fakt jest taki ze zostałeś na peronie i dlatego sie tak prujesz...

jak mógł zostać na peronie jak jutro będzie mógł kupić po 0,6x gr
    pomyśl troche co piszesz
  • Re: CZYTAĆ !!!! Będzie nagroda ale nie dla amatorów... Autor: ~niedowiarek [89.74.107.*]
    tych akcji nie należy dotykać przed dużym tąpnięciem - będzie rzeź, a później można polować na odbicie, można zagrać na 20-30 minut
  • Re: CZYTAĆ !!!! Będzie nagroda ale nie dla amatorów... Autor: ~antystef [83.238.156.*]
    Dnia 2017-09-24 o godz. 16:21 ~wer napisał(a):
    > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:53 ~xxxx napisał(a):
    > > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a):
    > > > Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu,
    > >
    > > Cukierki tez CI przeslal - dzieciaku ?
    > >
    >
    > Dostałem tez tego maila a ty frustracie juz sie tak nie napinaj bo ci guma strzeli...w majtach...Fakt jest taki ze zostałeś na peronie i dlatego sie tak prujesz...

Lepiej na peronie niż na haku :)))
  • Z czego te inwestycje?.. Autor: ~antystefan [83.238.156.*]
    Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a):

,Koniec zabawy.Niedługo sie zacznie konkretne inwestowanie i zyski.

Z czego to inwestowanie jak to golasy?
[x]
COREY 7,19% 0,34 2026-05-19 13:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.