Dnia 2017-09-24 o godz. 15:31 ~Ręce_opadają napisał(a): > Na szczęście wasze zdanie nikogo nie obchodz, a co ważniejsze kompletnie nie wpływa na wycenę spółki.
I tu masz rację,ja juz kończę tłumaczyc co niektórym o co tu chodzi.Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu,ale z powodu bzdurnych komentarzy nic zamieszczać nie będe,Koniec zabawy.Niedługo sie zacznie konkretne inwestowanie i zyski.A na szczęscie nie wszystkim przyjdzie spijać śmietankę.Psioczcie dalej,czas pokaże że byliście zwykłymi amatorami....To mój ostatni post na tym durnym Forum.Żegnam.. Kolegom którzy zawierzyli Termo i Prezesowi życzę super zyskownych inwestycji....Ari Vederci...
Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a): > Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu,
Dnia 2017-09-24 o godz. 15:53 ~xxxx napisał(a): > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a): > > Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu, > > Cukierki tez CI przeslal - dzieciaku ? >
Dostałem tez tego maila a ty frustracie juz sie tak nie napinaj bo ci guma strzeli...w majtach...Fakt jest taki ze zostałeś na peronie i dlatego sie tak prujesz...
Dnia 2017-09-24 o godz. 16:21 ~wer napisał(a): > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:53 ~xxxx napisał(a): > > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a): > > > Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu, > > > > Cukierki tez CI przeslal - dzieciaku ? > > > > Dostałem tez tego maila a ty frustracie juz sie tak nie napinaj bo ci guma strzeli...w majtach...Fakt jest taki ze zostałeś na peronie i dlatego sie tak prujesz...
jak mógł zostać na peronie jak jutro będzie mógł kupić po 0,6x gr pomyśl troche co piszesz
Dnia 2017-09-24 o godz. 16:21 ~wer napisał(a): > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:53 ~xxxx napisał(a): > > Dnia 2017-09-24 o godz. 15:48 ~Pierre napisał(a): > > > Powiem tak -dostałem maila od Prezesa i w nim wszystko opisał,jak to ma wyglądać.Wszystko już wiem na temat Parytetu, > > > > Cukierki tez CI przeslal - dzieciaku ? > > > > Dostałem tez tego maila a ty frustracie juz sie tak nie napinaj bo ci guma strzeli...w majtach...Fakt jest taki ze zostałeś na peronie i dlatego sie tak prujesz...