• o kursie Autor: ~Tommy [65.27.229.*]
    Na razie cała sytuacja z Photonem przypomina mi akcje z PGS Software. Tam długo kurs kisił się koło 1zł. zaczęli zarabiać, zaczęło się kręcić, natomiast kurs nadal parę groszy w górę parę w dół. Takich kręcących kółeczka było sporo. Natomiast w pewnym momencie zaczął sobie spokojnie rosnąć. Czasem oczywiście lekko spadł, bo ktoś już był zadowolony z 20-50% plus przewidywał, że i tak pewnie spadnie to znów podbierze.... Natomiast trend był w górę!
    i tak dotarł do 3zł, 5zł... później 8zł... i skończył pewnie koło 14. Najciekawsze były reakcje na forach, gdzie masa osób albo pisała "a i tak spadnie, korekta się należy" lub "nie kupowałem za 1zł to nie będę za 3zł bo to drogo". A kurs rósł...

Zobaczymy czy Photon to powtórzy. Ostatnie tygodnie pokazują, że jest szansa. Także nie ma się co emocjonować wysypanie 10k na 1,6zł. Warto zauwazyć, że w ostatnim roku wzrost ponad 120%. Był już prawie po 1,8zł i pewnie najwyżej od 5lat! Poczekajmy, gdzie będziemy za parę tygodni. Jak sobie tak niemrawo i spokojnie będzie wzrastał przebijając kolejne poziomy to casus PGS jak znalazł. Warto wtedy obserwować wpisy na forach, bezcenna lekcja, jak działa ludzki umysł :)
  • Re: o kursie Autor: ~Tommy [65.27.229.*]
    dodam jeszcze, że miałem PGS za 1zł i oddałem za 1,12 ciesząc się, że przyciąłem w parę tygodni 12%. A później przez lata patrzyłem jak kurs poleciał w siną dal. Dokładnie więc znam te negatywne odczucia.

czy Photon ma szansę to powtórzyć. trudno rzecz, nikt nie zna przyszłości. Ale jak ktoś już ich trochę obserwuje to wie, że to mocna i rzetelna ekipa. Dostali w kość na początku, ale się wybronili. Super transformację zrobili i teraz są już globalnym graczem, Stawiając na ludzi, można być pewnym, że maja plan. Inne pytanie jest czy 2017 czy 2019 to czas kiedy będzie można na solarce solidnie zarobić. W Australli (w odróżnieniu od Polski) zrobili uczciwe wyliczenia, ile się pompuje w węgiel (bezpośreddnio i pośrednio) i wyszło 4-8 bilionów rocznie. To ważne - rocznie! Można więc to wydać inaczej... tort spory. Stąd linki od @słonecznika ciekawe pokazujące, że globalni gracze (fundy chińsko, holendersko, niemieckie) z dużą kasą się zlatują.
  • Re: o kursie Autor: ~Tommy [66.249.88.*]
    Sorry za spam. Miało być na wątku Photona
  • Re: o kursie Autor: ~cs [94.254.158.*]
    Dnia 2017-09-23 o godz. 15:18 ~Tommy napisał(a):
    > W Australli (w odróżnieniu od Polski) zrobili uczciwe wyliczenia, ile się pompuje w węgiel (bezpośreddnio i pośrednio) i wyszło 4-8 bilionów rocznie. To ważne - rocznie!

Możesz podać źródło danych o Australii.
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.