• Scenariusze na ten tydzien Autor: ~asdf [94.254.151.*]
    1) Wyniki.
    Obstawiam jakies mega odpisy/strata...
    Za ZCP (sprzedaz Sescom) plus nowy aydytor wiec moze wartosci niematerialne i prawne skoryguje plus kontrakt ktory probuja sprzedac ktory jest coraz mniej rentowny plus korzystanie z outsourcingu plus odejscia pracownikow moze jakies kary. Generalnie czuje katastrofe.

2)Byc moze wygasniecie listu intencyjnego z IdSB. Jakby chcieli kupic to juz by kupili.

3) info o zmnirejszeniu/zwiekszeniu zaangazowania. Na taki przemial moze wreszcie sie ktos ujawni. Obstawiam ze BPS sprzedaje.

Cos jeszcze?
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~Jol [31.0.33.*]
    Co sprzedałes na samym dole i liczysz ze odkupisz poniżej 1.16zl. Czyli wyleszczyli cię. Odpisów nie będzie bo z czego? Kontrakty realizuja wiec może być zysk, jedynie zobowiązania będę duże w raporcie, ale to w cenie. Z drugiej strony w raporcie za 3 kwartał będzie zmniejszenie zobowiazan. Podejrzewam, ze może być jak cigames. Zjazd przed raportem żeby tanio zebrać i potem góra aż do wynikow
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~asdf [94.254.151.*]
    Nie!!! kupilem po ze srednia 5,5 i nawet nie chce sie denerwowac i liczyc ile jestem stratny. I nie wyleszczyl mnie jakis hipotetyczny stwor tylko w$$$$l poprzedni zarzad.

Należności z tytułu sprzedaży ZCP 5 mln zl

Nie jestem expertem ale widze taka pozycje w raporcie rocznym.
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~Lolek [213.233.150.*]
    Tak tak po wynikach jak pokażą poteżne długi kurs napewno wystrzeli. Jaja sobie dobicie? Niby to już w cenie? Tak w cenie dla tych co już wiedzą jaka kicha w tym raporcie będzie. Dlatego dali im dodatkowy miesiąc na wyjście. Reszta tobie podobnych ktorzy mają nadzieję że jednak raport nie jest taki zły a źli to są jacyś tajemniczy grubasi którzy chcą ci akcje odebrać . To ta reszta zacznie dopiero wywalać po raporcie.
    Pisalem ze ja obstawiam katastrofalne wyniki. Mam nadzieje ze w jednym raporcie zamkna wszystko.

Pytanie dla wtajemniczonych. Co sie dzieje w dtp. Pisali ze w 4q chcieli uruchamiac 3 komore (ciekawe skad skad wezma kredyt na to) ale czy sa jakies szanse na to?
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~aaa [94.254.249.*]
    Na razie o nowych kontraktach cisza, więc nie ma powodu uruchamiać nic nowego. Poza tym czekamy na poniedziałek, bo może się okazać że we wtorek zostaną tam 2 osoby z obsługi technicznej, a jak nie pójdą przelewy za prąd, to do końca tygodnia będzie pozamiatane
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~Kwas [31.0.83.*]
    Ciąg dalszy straszenia...
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~ppp [37.47.163.*]
    To nie jest straszenie - to jest rzeczywistość!!!
    To ile jest teraz osob w obsludze technicznej?
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~aaa [78.133.207.*]
    Dziś jeszcze 3, ale od jutra mogą być 2
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~asdf [94.254.145.*]
    A jesli to nie tajemnica to na co liczymy? Jest szansa ze bedzie jakas kasa w tym tygodniu?
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~dron [89.69.207.*]
    z pewnością - dla każdego akcjonariusza jakie 200 zł / akcję
  • Re: Scenariusze na ten tydzien Autor: ~TakTak [159.205.112.*]
    Zapewne liczą na nowych klientów od stycznia po zmianie przepisów dot placowek medycznych - dla mnie to jest jedyne rozsadne wytlumaczenie funkcjonowania jeszce tego wszystkiego...
[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.