Dnia 2017-09-22 o godz. 16:06 ~bryyy napisał(a): > Postraszyli, odebrali i zadowoleni po 2 dniach i takich obrotach jakie były musieli spuścić lasty , jak dla mnie za głęboko ale zobaczymy
jeżeli ktoś wali pekacem 500k za chwilę 200k to straszy?
Wracamy a gdzie? To że ty kupowałeś na podbitkach nie znaczy że inni pójdą twoim śladem. Tutaj takich podbitek i cwaniaków było wielu i wszyscy potracili. Pewnie z Tobą będzie inaczej buahahaha
Buahahaha nie rozśmieszaj mnie. W poniedziałek czemu ma niby urosnąć? Nowi się obkupili i teraz już musicie łyknąć caluśką emisję 75 mln świeżych akcyjek. W zamian zostaniecie mnóstwo darmowych gierek typu Cukierowo i kolejne przejęcie nic nie znaczącej firmy za wasze pieniądze :-)))
Myślę że jak im dacie kasę to na bank za kilka miesięcy kolejna emisja, może 150 mln akcji?
P.S.
Do tej pory kilka razy w roku robili duże emisję, czemu mieliby poprzestać na tej??? Przecież po przejęciu RG znowu w kasie będą pustki.
Dnia 2017-09-22 o godz. 17:10 ~Atom napisał(a): > Tak wlasnie myslalem, ze na koniec 25, 26.
ale ty musisz być mądry i bogaty
>Z prawej groszolapy poczyszczone.
fakt radia Erewań? ktoś nieźle skarmił wywalając praktycznie w końcówce w granicach 1 mln ładnie wyglądał ten batonik 500 kilo rzucony "szczęśliwcom" pekacem