• Koniec paniki Autor: ~rozsądny [188.146.171.*]
    Wracamy na 28gr
  • raczej początek paniki tych co nie chcą mieć pp perły Autor: ~kulaśnieżna [94.254.242.*]
    jw
  • Re: Koniec paniki Autor: ~bryyy [193.41.230.*]
    Postraszyli, odebrali i zadowoleni po 2 dniach i takich obrotach jakie były musieli spuścić lasty , jak dla mnie za głęboko ale zobaczymy
  • Re: Koniec paniki Autor: ~okulista [94.254.242.*]
    Dnia 2017-09-22 o godz. 16:06 ~bryyy napisał(a):
    > Postraszyli, odebrali i zadowoleni po 2 dniach i takich obrotach jakie były musieli spuścić lasty , jak dla mnie za głęboko ale zobaczymy

jeżeli ktoś wali pekacem 500k za chwilę 200k to straszy?
  • Re: Koniec paniki Autor: ~Przypomnienie [66.249.81.*]
    Wracamy a gdzie? To że ty kupowałeś na podbitkach nie znaczy że inni pójdą twoim śladem. Tutaj takich podbitek i cwaniaków było wielu i wszyscy potracili. Pewnie z Tobą będzie inaczej buahahaha
  • Re: Koniec paniki Autor: ~Atom [188.146.99.*]
    Tak wlasnie myslalem, ze na koniec 25, 26. Z prawej groszolapy poczyszczone. W ponoedzialek przepuszczamy atak
  • Re: Koniec paniki Autor: ~Przypomnienie [66.249.81.*]
    Buahahaha nie rozśmieszaj mnie. W poniedziałek czemu ma niby urosnąć? Nowi się obkupili i teraz już musicie łyknąć caluśką emisję 75 mln świeżych akcyjek. W zamian zostaniecie mnóstwo darmowych gierek typu Cukierowo i kolejne przejęcie nic nie znaczącej firmy za wasze pieniądze :-)))
    Myślę że jak im dacie kasę to na bank za kilka miesięcy kolejna emisja, może 150 mln akcji?

P.S.
    Do tej pory kilka razy w roku robili duże emisję, czemu mieliby poprzestać na tej??? Przecież po przejęciu RG znowu w kasie będą pustki.
  • Re: Koniec paniki Autor: ~zsyp [94.254.244.*]
    Dnia 2017-09-22 o godz. 17:10 ~Atom napisał(a):
    > Tak wlasnie myslalem, ze na koniec 25, 26.

ale ty musisz być mądry i bogaty

>Z prawej groszolapy poczyszczone.

fakt radia Erewań?
    ktoś nieźle skarmił wywalając praktycznie w końcówce w granicach 1 mln
    ładnie wyglądał ten batonik 500 kilo rzucony "szczęśliwcom" pekacem

>W ponoedzialek przepuszczamy atak

na 16 gr?

[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe