• maakra Autor: ~jas [5.172.255.*]
    trzecia największa społka TI w Polsce jest warta 24 mln zł .....kurna świat staje na głowie .....jak można tak nieudolnie zarządzać .....?1!! się pytam
  • Re: maakra Autor: ~Zenon [80.238.99.*]
    To prawda ale może w końcu ktoś to ogarnie a wówczas wracamy do wyceny po jakiej brał CRON czyli bliżej 6 pln
  • Re: maakra Autor: ~Obserwator [37.47.140.*]
    Nie widze kogos kto bylby w stanie ogarnąć tą spółkę. Poprzednie zarządy doprowadziły ją do totalnej ruiny.
  • Re: maakra Autor: ~bajt [31.135.192.*]
    Co by nie mysleć o Cronie i P. Zdunku - to dopiero oni położyli swoje realne pieniądze i zaangażowali się w społkę . To jest jej ostatnia szansa i tylko teraz w historii ktoś zarządza kto może na tym stracić własną kasę. Nie licze Pana Sielickiego (założyciel) bo to inna historia.
    Jak nie teraz - to nigdy. 
    Ja zachowanie kursu wiąże z tym że nowa emisja własnie bedzie w poblizu 2 zł - i trzeba przygotować grunt .......
  • Re: maakra Autor: ~qumak [185.44.174.*]
    "...Z kolei w czwartek akcjonariusze Sygnity zdecydowali o emisji do 10 mln akcji, z której spółka chce pozyskać 10-12 mln zł. Walne zgromadzenie upoważniło radę nadzorczą Sygnity do ustalenia ceny emisyjnej akcji...."

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Zarzad-Sygnity-chce-by-cena-emisyjna-akcji-nie-zawierala-istotnego-dyskonta-7538862.html

skoro emisja 10 mln i z tego chcą pozyskać 10-12 mln to cena akcji po ile ? zadanie matematyczne ...
    wychodzi na to , że coś koło 1PLN ( może tak jak na qumaku?
  • Re: maakra Autor: ~jas [85.193.238.*]
    kolego sprawa się rypła ...emisji nie bedzie

• Re: maakra Autor: ~siwy [94.254.136.*]
    chodzi o forsę, zatem zalecam zwracanie szczególnej uwagi na detale

ótóż : OBECNIE pan prezes nie widzi KONIECZNOŚCI KOLEJNEJ emisji

ważne są wszystkie 3 słowa ..
    obecnie - bo przecież za tydzień może być inaczej
    konieczności - bo do zrobienia emisji może wystarczyć np potrzeba, a nie od razu konieczność
    no i najważniejsze słowo - KOLEJNEJ - bo emisja którą ma przegłosować środowe walne pewnie jeszcze będzie przegłosowana!!!
  • Re: maakra Autor: ~ja [85.193.238.*]
    Ty tak na poważnie ? no to dobre jest .....tego jeszcze nie znałem ..

• Re: maakra Autor: ~ja [85.193.238.*]
    , Zarząd rekomenduje NWZ odstąpienie od podejmowania uchwał oznaczonych pkt 6 – 9 planowanego porządku obrad NWZ., Zarząd rekomenduje NWZ odstąpienie od podejmowania uchwał oznaczonych pkt 6 – 9 planowanego porządku obrad NWZ.
    , Zarząd rekomenduje NWZ odstąpienie od podejmowania uchwał oznaczonych pkt 6 – 9 planowanego porządku obrad NWZ.

doczytaj
[x]
SYGNITY 5,45% 106,50 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.