• Nowy dobry raport Autor: ~Dizi [145.239.80.*]
    Pojawił się nowy dobry raport link może jakieś zwiększenie obrotów.
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~robal [94.254.225.*]
    Coraz więcej pamapolu widać na półkach :) pamapol robi miesiwo w słoiku dla lewiatanu. Również w sieci Kaufland pojawiły się różne miesiwa a ostatnio gołąbki, fasolka itd. Czekać tylko na wyniki sprzedazowe. Zrobiłem sobie porównanie golabkow pamapolu 500g/5,49pln do pudliszek 600g/5,99 przyznam że dla mnie pudliszki wypadły lepiej 600g 4 gołąbki jest łatwiej podzielić na obiad dla dwóch osób niż 3 gołąbki u pamapolu do tego pudliszek jest bardziej pomidorowy i ma bardziej czerwony kolor sosu. Zobaczymy co z tego będzie duzy plus za to że udało się im wejść na półki do kauflandu z swoją linia produktów. Oby znalazły jeszcze swoich zwolenników, może ktoś porowna jeszcze je do Łowicza czy Dawtony i uda się z tego coś wywrozyc
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~czamcza [94.254.231.*]
    Ja sprawdziłem co innego.
    Wczoraj na wyjazd chciałem kupić smarowidło do chleba. Sprawdziłem Spichlerz Rusiecki, niby premium, a w składzie pierwszego MOM z kurczaka, w składzie drugiego olej palmowy. Nie kupiłem.
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~rw [167.114.102.*]
    CIGAMES zaraz rusza :)
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~WłodekzGdyni [89.71.190.*]
    raport dobry a kurs w dół...
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~Viola [80.238.101.*]
    T4udno to pojac
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~hhhhhhhh [37.47.32.*]
    Ale że co? Że spółka ma ogromną stratę i kurs leci w dół? Co wy minusa tam nie widzicie czy co?
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~Znawca [80.238.101.*]
    Widzimy spółkę w restrukturyzacji której ufają Banki i która wychodzi na prosta, choć powoli a mimo to kurs jest mega zanizony
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~asdfasdf [37.47.2.*]
    W restrukturyzacji to jest każde przedsiębiorstwo któe przynosi straty. Przecież managerowi nie grają w pasjansa w pracy. A banki mogą ufać spółce z zupełnie innych powodów niż te które powodują że inwestorzy kupują akcje lub nie. Przykładowo... bankowi do zaufania wystarczy że spółka ma co sprzedać żeby oddać dług. Rozumiem że tobie to wystarcza aby kupić akcje ale grubym rybom nie.
  • Re: Nowy dobry raport Autor: ~Inwestor [80.238.101.*]
    Grubym wystarczy, oszustom z Familiara którzy sprzedają akcje nie
[x]
FOODHUB 0,44% 2,30 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.