Witam Koleżanki i Koledzy Dawno mnie tu nie było,obiecywałem że przy 0,7 się zgłoszę i co widzę ..hmm.Nic tu się nie zmieniło na tym łez padole. Nie chciałem w jakikolwiek sposób wpływać na forum bo ani jestem za, ani przeciw,dziwi mnie jednak jedna rzecz, a mianowicie obecność lub lub brak kilku nicków w zależności od sytuacji kursu spółki.Martwię się czy towarzystwo tak aktywne jak pierre ,gatto ,stefan,wer i kilka innych osób(piszę ogólnie bo nie wiem czy Pani czy Pan) mają wolne czy być może z kokosów zbitych na tym walorze wylecieli na Karaiby i mają problem z powrotem bo coś tam ostatnio się działo,wiadomo pierszeństwo w wylocie mieli Amerykanie ,potem reszta...No pierre się odezwał czyli miał troszkę ,,lepszy'' paszport skoro tak pija kawkę pogryzając bagietką w okolicy wszystkim znanej wieży(jak ktoś nie zna proponuje zapytać w pierwszym lepszym biurze podróży) .Bardzo mnie osobiście martwi nieobecność wera ,dwoił się i troił i nie ma go.....smutek,żal ...-kto podniesie to forum do odpowiedniego poziomu???Miałem cichą nadzieję że dziś coś napisze,ale niestety nie ,przy takim infie????No jest jeszcze opcja że pisze pod innym nickiem-pytam czemu ,skoro taki był pewien super perły...Achhh ...rozpisałem się troszkę ,ale bywam tu od czasu do czasu więc wybaczcie,myślcie samodzielnie inwestorzy.Pozdrawiam, sukcesów życzę Ps.Kowalski jest na dyżurze-nie poleciał ,czyżby miał lepszy paszport że tak szybko wrócił??????
Witaj,przyjąleś tylko jedną stronę forum tych którzy niby naganiaja na wzrosty...Skoro taki bezstronny jestes napisz jeszcze o nowym-tym od emisji,Dystrybutorze,Francy i wielu innych,wer czuwa i kontroluje sytuację,,,pozdro.....A Gatto jest we Włoszech i szykuje nowy Palnik.....
Nie pisałem że będzie emisja tylko że firmy w większości przychodzą na giełdę po kasę z emisji bo skąd?, pompują kurs i czytać ze zrozumieniem nie umiecie ?????
Dnia 2017-09-21 o godz. 21:03 ~nowy napisał(a): > Nie pisałem że będzie emisja tylko że firmy w większości przychodzą na giełdę po kasę z emisji bo skąd?, pompują kurs i czytać ze zrozumieniem nie umiecie ?????
Uwaga emisja !!!!! Zgłoś do moderatora Może być na T2P bo po co przychodzi firma na giełdę po kasę z emisji.Przyklad softblue champion dromow bojowych debiut 6 zł i emisja 70 groszy aktualna cena około 40 groszy.Tu może być podobny przypadek.Prezes sypie akcjami za pomocą osób trzecich,prezes rady nadzorczej też,dlaczego?,skoro w 2018 spółka ma kosztować 5-10 zł,dlaczego sprzedają teraz po parędziesiąt groszy?????
Masz jak byk swojego posta o emisji....więc pamięć też masz krótką...
Uff spadł mi kamień z serca,cieszę się że jesteś,czyli nie było problemów z powrotem??Będę spokojnie spał a wracając do tego nie wymieniam innych ponieważ wasze nicki utknęły mi w pamięci ,wiesz że nie piszę tu namiętnie,stoję z boku .....a od czasu do czasu trzeba zamknąć oczy żeby zobaczyć coś więcej-ot takie motto.Pozdrawiam.
A żeby jeszcze było jaśniej to byliście po prostu najbardziej aktywni i tyle..Napisałem ,nie jestem na tak i na nie-ale mam w życiu zasadę-ktoś nachalnie reklamuje towar...wnioski należą do tego co kupuje-ja osobiście nie lubię nawet nachalnych ekspedientek w sklepach,, w czym mogę pomóc??'' Jak będę potrzebował pomocy to się zapytam -prawda??Proste-zamykamy wątek.Odezwę się przy 0,xx ??No dobra a może 1,xx??Pozdrawiam