• to co teraz będzie? nic? Autor: ~qaz [79.191.148.*]
    https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6316664497222352897
  • Re: to co teraz będzie? nic? Autor: ~StaraRikiego [79.191.226.*]
    Eh, ty biedny leszczu umoczony jak cała reszta. Jak słupy nie kręcą to nikt tego śmiecia nie bierze oprócz niepiśmiennych. Poczytaj poprzednie wątki leniuszku to zrozumiesz może więcej...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.97.58.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • KOSMOS Autor: ~LCD [79.97.58.*]
    Pewnie zainstalują we wszystkich KFC i nie tylko z wyjątkiem Antarktydy ;-)

To pachnie mi 1 mld zl kapitalizacji. Sukces globalny jak Livechat.
  • Re: KOSMOS Autor: ~qaz [94.254.239.*]
    no własnie na to mi wygląda, normalnie jakieś jaja, mała firma, zrealizowała pomysł, a Wielki to kupił! Ile pni mają restauracji 20, 30 tys?

• Re: KOSMOS Autor: ~adam [79.253.53.*]
    szok ,akcja moze kosztowac i 30 tysiecy zl jak tak dalej pojdzie
  • Re: KOSMOS Autor: ~MMC [165.225.84.*]
    Super - wrócił Ekran i sam ze sobą gada z różnych IP. Nie dać się nagonić na śmiecia.

Czyli moje przypuszczenia się powoli krystalizują: rozwodnienie akcji (przypominam 95:1) i okradzenie drobnych akcjonariuszy, a następnie podbijanie kursu do absurdalnego poziomu na słupach miało zapewnić w domyśle, albo zrobienie emisji, nie tracąc pakietu kontrolnego albo sprzedadzą akcje inwestorowi za dajmy na to 5 zł, które sobie przydzielili za 27 groszy albo po prostu upchną leszczom. Interes życia, a na tych menu-boardach to w porównaniu z tym orzeszki!
    Kto ma jakikolwiek rozum, zrozumie, że żeby obsłużyć taki kontrakt (im większy tym gorzej) potrzebny jest ogromny kapitał obrotowy, który trzeba sfinansować (np. emisją). Sam kontrakt musi być na niskiej marży.. a kapitalizacja już jest absurdalna - poczekajcie na następne infa - ciekawe ile się sprawdzi. To tylko moje przypuszczenia, ale wiem co było i wiem, że kto kupi tego śmieciucha, to pupcia go będzie bolała wcześniej, czy później, bo drobni nigdy tu nie zarobią, a nikt większy nie wejdzie!

Odpowiadając na pytania fanów: nie, nie mam akcji, ale kiedyś miałem, zarobiłem owszem dużo, ale złodziejstwa nie znoszę i będę tępić. Nie, nie chcę kupić, liczę, że kilka osób piśmiennych poczyta moje posty i poprzednie wątki zanim kupi i nie będzie złodziejom nabijać kiesy. A sama spółka bardzo dobra, zyskowna owszem, a Prezes łebski gość - taki w typie Putina, szkoda, że złodziej. Pozdrawiam myślących!
  • Re: KOSMOS Autor: ~LCD [79.97.58.*]
    Doigralas sie szumowino. Prawnicy M4B zajma sie Toba.
    Szykuj kase na rozprawe.
  • Re: KOSMOS Autor: ~qaz [83.6.72.*]
    może to niejaki Chmiel się tu kryje?
  • Re: KOSMOS Autor: ~MMC [62.29.136.*]
    Buhahaha - prawnicy - ależ nie ma problemu, bardzo chętnie porozmawiam ze spółką, ich prawnikami lub kimkolwiek innym.
    Jestem anonimowy dla takich leszczy jak wy, ale niech się ujawni ktoś ze spółki i poda kontakt do siebie np. na maila służbowego z M4B, to z przyjemnością porozmawiam. Zrobimy nawet z tego sprawę medialną. Jestem świetnie przygotowany, a wszystko co piszę to albo fakty z przeszłości albo moje przypuszczenia. Widzę na razie tylko tyle, że uderzyłem w czuły punkt, bo zapewne mam ze wszystkim rację, ale leszcz głupi i wszystko kupi, a prawda w oczy kole. Kupujcie szybciutko, bo wam zabraknie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [147.252.213.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.29.136.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~MMC [188.146.104.*]
    I jak tam perełka? Widzę, że ruszyła z kopyta...buhahahaaaa...ale ćśśśiii, bo pieniądz lubi ciszę, najlepiej grobową...
[x]
M4B 14,00% 12,50 2025-09-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.