przecież jest kilka naście liczyć nie umiesz ? przelicz jeszcze raz!
W III i IV kwartale 2017 roku Spółka wyda następujące tytuły: 1) NatGeo Wild Colors - na platformy iOS/Android 2) Energy - na platformy iOS/Android 3) Food Chain - na platformy iOS/Android
W 2018 roku plan wydawniczy Spółki wygląda następująco: 1) W I kwartale premierę będzie miał Phantom6 - na platformy iOS/Android/Web 2) W II kwartale Spółka wyda 2 gry na urządzenia mobilne 3) W III kwartale Spółka wyda 3 gry na urządzenia mobilne 4) W IV kwartale Spółka wyda 2 gry na urządzenia VR
Ponadto Spółka prowadzi negocjacje z National Geographic Partners LLC w sprawie dwóch projektów, które mogą zostać wydane w tym lub przyszłym roku.
Ależ mnie cieszy że tacy 'geniusze' kupili ten walor! Nie będzie mi was żal.
Taki CDR robi jedną grę na 3 lata, 11 bit 1 na 2, Cig 1 na 2, itd, itp a MGS 1 na miesiąc!!!!!! Buahahaha przecież hity robi się nie latami w w miesiąc buahahaha, Brawo Wy!!!!
Dnia 2017-09-20 o godz. 21:51 ~Przypomnienie napisał(a): > Ależ mnie cieszy że tacy 'geniusze' kupili ten walor! Nie będzie mi was żal. > > Taki CDR robi jedną grę na 3 lata, 11 bit 1 na 2, Cig 1 na 2, itd, itp a MGS 1 na miesiąc!!!!!! Buahahaha przecież hity robi się nie latami w w miesiąc buahahaha, Brawo Wy!!!!
ale hitinformacyjny można nawet kilka razy w miesiącu :))
Dnia 2017-09-20 o godz. 23:19 ~HITinformacyjny napisał(a): > Dnia 2017-09-20 o godz. 21:51 ~Przypomnienie napisał(a): > > Ależ mnie cieszy że tacy 'geniusze' kupili ten walor! Nie będzie mi was żal. > > > Taki CDR robi jedną grę na 3 lata, 11 bit 1 na 2, Cig 1 na 2, itd, itp a MGS 1 na miesiąc!!!!!! Buahahaha przecież hity robi się nie latami w w miesiąc buahahaha, Brawo Wy!!!! > > ale hitinformacyjny można nawet kilka razy w miesiącu :)) >
Dnia 2017-09-20 o godz. 20:23 ~lewy napisał(a): > przecież jest kilka naście liczyć nie umiesz ? > przelicz jeszcze raz! > > W III i IV kwartale 2017 roku Spółka wyda następujące tytuły: > 1) NatGeo Wild Colors - na platformy iOS/Android > 2) Energy - na platformy iOS/Android > 3) Food Chain - na platformy iOS/Android > > W 2018 roku plan wydawniczy Spółki wygląda następująco: > 1) W I kwartale premierę będzie miał Phantom6 - na platformy iOS/Android/Web > 2) W II kwartale Spółka wyda 2 gry na urządzenia mobilne > 3) W III kwartale Spółka wyda 3 gry na urządzenia mobilne > 4) W IV kwartale Spółka wyda 2 gry na urządzenia VR > > Ponadto Spółka prowadzi negocjacje z National Geographic Partners LLC w sprawie dwóch projektów, które mogą zostać wydane w tym lub przyszłym roku.
lewy nie dość że liczyć nie potrafisz to jeszcze pisać "kilka naście"
Dnia 2017-09-20 o godz. 20:23 ~lewy napisał(a): > przecież jest kilka naście liczyć nie umiesz ? > przelicz jeszcze raz! > > W III i IV kwartale 2017 roku Spółka wyda następujące tytuły: > 1) NatGeo Wild Colors - na platformy iOS/Android > 2) Energy - na platformy iOS/Android > 3) Food Chain - na platformy iOS/Android > > W 2018 roku plan wydawniczy Spółki wygląda następująco: > 1) W I kwartale premierę będzie miał Phantom6 - na platformy iOS/Android/Web > 2) W II kwartale Spółka wyda 2 gry na urządzenia mobilne > 3) W III kwartale Spółka wyda 3 gry na urządzenia mobilne > 4) W IV kwartale Spółka wyda 2 gry na urządzenia VR > > Ponadto Spółka prowadzi negocjacje z National Geographic Partners LLC w sprawie dwóch projektów, które mogą zostać wydane w tym lub przyszłym roku.
kolego a możesz mnie oświecić swoją dokładnością i skrupulatnością i wymienić te - " kilka naście" upss :))) - gry ?