• A co jeśli pojawi się aplikacja od NatGeo ? Autor: ~Optymista [87.204.40.*]
    Wszyscy naganiacie tutaj że lipa będzie. A co jeśli rzeczywiście ujrzy światło dzienne aplikacja za parę dni? Co wtedy powiecie?
    Nie piszcze tu ciągle że spółka śmieć bo to już głowa od tego boli
    Każdy sam sobie ocenia spółkę po analizach własnych i ja szczególnie te wpisy tutaj czytam przed spaniem bo i tak inwestuje po swojemu a że stracę to już mój problem
    Poczekajcie kilka dni i zobaczymy
  • Re: A co jeśli pojawi się aplikacja od NatGeo ? Autor: ~Doradca [94.254.226.*]
    Dokładnie
    A ja jeszcze dodam od siebie takie przemyslenie
    Do końca kwartału raptem 10 dni A spółka podała dziś ze do końca tych dni pojawi się aplikacja na rynku od
    Więc powinno to być pewne ze coś się pojawi bo w innym przypadku gdyby tak się nie stało to spółka już totalnie traci zaufanie całego rynku i moje również i już nie będę trzymał ich akcji bo to będzie bez
    Jutro rynek pokaże jak te informacje odbiera i czy wierzy bądź nie wierzy w ich obietnice
    Jak kurs urośnie to będzie dobry znak ze warto to w portfelu miec
  • Re: A co jeśli pojawi się aplikacja od NatGeo ? Autor: ~Przypomnienie [66.249.81.*]
    Ja ci powiem co będzie:
    Dokładnie to samo co z Cukierowo. Ale ty spokojnie siedź sobie tutaj i dalej wciskaj kity innym. Potem dokup nową emisję akcji i ciesz się z darmowych produkcji. Buahahaha
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.