• Rzeczowa analiza Autor: ~Alfons_Petarda [89.25.182.*]
    Bardzo rzeczowa analiza, link: link 
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~Alfons_Petarda [89.25.182.*]
    I jeszcze z innego źródła, dla mnie wszystko na dobrej drodze:

Auto Parter planuje w tym roku otworzyć jedną filię, zaś w 2018 r. jeszcze przynajmniej kilka, poinformował prezes Aleksander Górecki. Spółka planuje nadal powiększać sieć MaXserwis, by docelowo mieć 200-300 warsztatów.
    "Nie zakładamy docelowego poziomu ilości filii, ale w naszym przypadku będzie to raczej jeszcze 20-30 filii niż 100 czy 200. Skupiamy się teraz na poprawie efektywności poszczególnych filii. W tym roku planujemy otworzenie jeszcze jednej filii, zaś w kolejnym bez precyzowanie dokładnej liczby kilka placówek" - powiedział Górecki podczas spotkania z dziennikarzami.
    Obecnie Auto Partner posiada sieć 79 filii. Auto Partner chce mieć docelowo również sieć 200-300 warsztatów MaXserwis.
    "Da nam to pokrycie całego kraju. W tym roku do sieci dołączymy zapewne jeszcze kilkanaście warsztatów, przy czym należy pamiętać, że nie angażujemy się tu tak mocno finansowo, jak w przypadku budowy filii" - dodał prezes.

Obecnie Auto Partner posiada sieć 100 warsztatów, podczas gdy na początku roku było to ok. 50 punktów MaXserwis.
    Poziom inwestycji w następnych latach nieznacznie spadnie, gdyż spółka po uruchomieniu magazynu w Pruszkowie nie będzie musiała tak dynamicznie powiększać powierzchni magazynowej, podkreślił Górecki.
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~Bywalec [89.204.130.*]
    Alfons nie bądź Alfonsem tanio sprzedającej się spółki która prostytułuje się dodrukowaniem swoich walorów.A na dodatek można się od niej zarazić jej chorobą czyli zadłużeniem.
    A poważnie -
    Skoro jest taaaak dobrze to czemu jest od pewnego momentu tak zle?
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~Tajemniczy_Don_Pedro [188.146.104.*]
    Ja tam jestem ponad 100% do przodu i mam czas, a spółka ma świetlaną przyszłość przed sobą
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~Bywalec [89.204.130.*]
    Wiedziałeś kiedy kupić!
    Szacun
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~krzyś [77.253.70.*]
    o spółkę nie ma co się martwić
    od dawna z nimi współpracuję , rozmawiam z załogą i potwierdzają że mają coraz większe obroty i więcej zamówień

a tak wogóle jeśli było by żle to po co TFI PZU dokupiło 5 600 000 akcji 12 września

po co na koniec czerwca do akcjonariatu weszło 4 nowe fundusze

trzeba trzymać akcje a kto ma wolne środki niech dokupi

takie moje zdanie

• Re: Rzeczowa analiza Autor: ~żenada [83.31.214.*]
    rośnie druga Fota?
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~niestety [80.147.58.*]
    http://forum-mechanika.pl/threads/maxgear-opinie.12595/
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~krzyś [77.253.70.*]
    jeśli to druga fota to po wypowiadasz się na tym forum

idż na fote
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~żenada [83.6.211.*]
    pracuję w tej branży ponad 30 lat znam rynek moto w PL jak mało kto i nie doradzaj mi bo mam swoje zdanie :-) a na Fotę sam sobie idź. Rynek moto w PL jest teraz jak szklanka nalana z czubkiem żeby tu się rozepchnąć to trzeba częśc wody wylać kolego, czy Partnerowi to sie uda? zobaczymy póki co - ma ułatwione zdanie bo w intercarsie przestają myśleć rośną ceny i bałagan, a warsztaty są coarz mniej zadowolone ze współpracy z ta firmą. Pytanie czy Partner to wykorzysta jeśli nie - skończy jak Fota Na polskim rynku jest miejsce dla góra trzech dużych firm jest intercars, Polcar i kto trzeci ? AD? Partner?a może ktoś inny ze Śląska
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~krzyś [78.8.129.*]
    po co piszesz że to druga FOTA
    jeśli piszesz że auto partner to zła firma to po co się nią interesujesz , idz na inne forum

jedno dobrze napisałeś że inter cars żle robi , ma wysokie ceny dużo wyższe od auto partnera i dlatego auto partner to wykorzystuje

w moim mieście od auto partnera kupują nawet inne hurtownie motoryzacyjne a więc ceny muszą mieć bardzo dobre

moim zdanie już teraz auto partner jest nr.2 w Polsce
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~miłegodnia [83.6.211.*]
    jak na razie to na pewno nie nr 2 -może 4 lub 5
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~Tajemniczy_Don_Pedro [89.64.42.*]
    To kto przed AP?
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~spokojny [78.8.168.*]
    1. Intercars
    2. Hart
    3. Auto Partner - ale głowy bym nie dał, że na pewno jest tu.

Nie ma co porównywać AP do Intera, mimo tego, ze przez znaczący rozwój narobili sobie trochę bałaganu i to wykorzystuje AP. Initer ma o wiele szerszy asortyment od AP i mocne sieci, dostawców itd. + oferuje części do ciężarówek, czego całkowicie nie ma AP, a z tego są większe pieniądze.

Taka prawda, że inter przespał sprawę i nie docenił AP. Jednak gdy się obudza to może zdarzyć się wszystko. Kto przetrwa tą woje? Firma co ma full kapitału itd., czy firma zadłużona?
  • Re: Rzeczowa analiza Autor: ~zgaga [83.31.70.*]
    AP powinien bardziej postawić na reklamę ,wczoraj odwiedziłem ich punkt sprzedaży przez przypadek a kupuję trochę części mc ,miła obsługa ,szybkie sprowadzenie zamawianej części oraz dobra informacja , oraz dobre ceny , przegub u Zasady wycenili mi 1260zł netto u nich zapłaciłem 180 zł ,oczekując 1 dzień .A miejsce jest i dla INTERC.. i dla AP bo złomu Polacy naściągali do oporu,a że jest zdezelowany to zapotrzebowanie na tanie cześci bedzie duże ,tylko reklama i reklama
[x]
AUTOPARTN -2,25% 16,50 2025-12-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.