Dnia 2017-09-20 o godz. 11:45 ~Olo napisał(a): > "Na drugim dnie obroty są natomiast wyraźnie niższe, a ich ponowny wzrost obserwowany jest przy ostatecznym wybiciu z formacji."
dno to zaraz pęknie i będą wyskakiwać na wyścigi :)
Tak pięknie wyrysowana formacja nie zdarza się często. Jak zacznie się pompka to z wideł nie zejdziemy długo oj długo :) Zobaczcie jak wygląda wykres i wolumen np. na stooqu w interwale rocznym. Książkowo :) Za chwilę walne i wyniki, podejrzewam, że po nich będzie odjazd.
Jakiś żart. Ten pomysł nie mógł wypalić. Zlepek firm. Podpompowany wynik. Żadnych fundamentów. Formacja? Ktoś będzie kupować ten walor bo wykres fajnie wygląda? Wyniki wkrótce? Jakie? Są lepsze spółki na GPW.
Straciliście juz kasę? To po co się tu udzielacie? :) Skąd Ty wiesz ile ja mam akcji? Ja Ci powiem kim Ty jesteś - jesteś naganiaczem, który pisze bzdury na forum a sam dobiera :) Czyżbym się pomylił? :)
to już drugi naganiający na spadki - bo chce kupić (pierwszy to ja) ;) jak to jest: tylu chcących kupić, wszyscy co mają nie sprzedadzą poniżej 4 złotych, same pozytywne formacje się kształtują - to czemu ten kurs ciągle spada? jakaś teoria? - podpowiem: może marsjanie...
Dnia 2017-09-20 o godz. 12:10 ~Olo napisał(a): > Tak pięknie wyrysowana formacja nie zdarza się często. Jak zacznie się pompka to z wideł nie zejdziemy długo oj długo :) Zobaczcie jak wygląda wykres i wolumen np. na stooqu w interwale rocznym. Książkowo :) Za chwilę walne i wyniki, podejrzewam, że po nich będzie odjazd.
oj te Wasze formacje - spadało powoli - to wykres wyglądał super, bo trend spadkowy hamuje i (ze zacytuję maciusia z krakowa) wykres wybił się z 1,39 a teraz konsoliduje się w przedziale 1,6-1,8, a więc 15-30% wyżej) - teraz spadki przyspieszyły - i też super, bo podwójne dno. takich "podwójnych den" w trendzie spadkowym to na tym etapie można sobie powygdybywać wszędzie. Warunkiem koniecznym jest zdecydowane wybicie przy zwiększonym obrotach. A tu to jest sfera marzeń ;) ciekawe jaki to cudowny scenariusz będzie wymyślony po przebiciu w dół 1,39. pewnie już w przyszłym tygodniu, bo w tym rzeczywiście może należy się kursowi mała podbitka , po takich spadkach jak ostatnio. proponuję wykorzystać ją odpowiednio ;)
co do grosza nie musi sie zgadzać, jesli pójdzie na wyższy poziom to dno mamy : 1,39 i 1,42 ważne by wyrysowało sie prawe ramie wzrostowe - i na to czekamy w wariancie, że [ok 6 zł - spadek do 1,39 - 1,99 - 1,42 i teraz wzrost ...5-6 zł]
Zabawni jesteście. Ostatnie dno to 1,32 i jeśli tam będzie zdecydowana reakcja popytu to będzie można zagrać na wypełnienie formacji. Myślę że do walnego może być niżej bo zainteresowani akcjami nowej emisji chcą kupić jak najtaniej. Zwłaszcza że brali bardzo drogo. Ja poczekam, mam czas, kasa mnie nie parzy
i po formacji na którą liczyliscie.... Nie łapać noża, pozwólmy faktom ujrzeć swiatło dzienne. Do walnego i raportu polrocznego nie warto angażować kasy