Mieli problemy finansowe ale co innego jak by nie było pomysłu na wyjście z tego a po drodze już kilka umów współpracy pojawiło się, sprzedaż nieruchomości i emisja akcji. Jedno mnie tylko zastanawia dlaczego nie można się dodzwonić do ich biura a i na maila przychodzi autodpowiedź....
A kto miałby odbierać te telefony i odpisywać na maile? Tam tylko wiatr już hula, biura pozamykane, pracowników nie ma. Po co siedziba ma być przeniesiona do Wrocławia? Tam maja swój budynek, z którego nikt ich nie wywali za niepłacenie czynszu, za to mogą im prąd odłączyć
wcale nie jest wykluczone, że dzisiaj zjazd na 1,4 - 1,39 i z tego poziomu wyprowadzą odbicie choć może odpalić wczesniej a chętni na techniczny dołek okazja ominie .. powodzenia
Dnia 2017-09-20 o godz. 09:28 ~asdf napisał(a): > Ja obstawiam ze te typy beda chcieli tak zrobic emisje zeby miec srednia lepsza niz wy. Moze to bedzie 3 emisja zaraz się zacznie :)
ok.. to jaśniej - aby ktoś mógł wejść w jakiś projekt to spółka i jej bilans nie może wyglądać źle - wg. mnie teraz wystarczy ...i tyle w temacie stój na bocznicy i czekaj na wymarzone bankructwo, bo tak rozumiem Twoje wpisy i oczekiwanie -