• ANALIZA Autor: ~INVEST [83.26.232.*]
    Tak czytam wpisy i stwierdziłem że przeanalizuję spółkę od początku swojej działalności :
    Zarząd M-Trans S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej: „Emitent”), informuje, iż zawarł umowę 
    o kredyt złotowy w rachunku bankowym (dalej: „Umowa”) do wysokości maksymalnego pułapu zadłużenia 1.000.000 zł.

Na mocy Umowy, Emitent nabył Nieruchomość od Minox S.A. za cenę netto wynoszącą 2.220.000 zł, powiększoną o należy podatek od towarów i usług „VAT” w wysokości 23 %, tj. o kwotę podatku 506.000 zł, tj. za łączną kwotę brutto w wysokości 2.706.000 zł.

AT i finansowa pokazuje na wzrost względem akcji a kapitału początkowego . Jest to wartość na jedną akcję 0,45 gr .
    Krzywa krocząca pokazuje wybicie , a linia boczna stabilizacje .
    Spółka na obecny czas jest nie dowartościowana .
    Obecnie jest spore zainteresowanie na akcje bo transport i logistyka w Polce się rozwija a flota to jest zawsze dobra inwestycja .

To jest tylko moja opinia i ocena .

PRZECZYTAJCIE :

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO

Na podstawie art. 70 pkt. 1 ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych („ustawa 
    o ofercie publicznej”), Zarząd M-Trans S.A. („Emitent”) informuje o otrzymaniu zawiadomienia sporządzonego na podstawie art. 69 ustawy o ofercie publicznej od Zygmunta Krzeszewskiego („Akcjonariusz”).

W wykonaniu obowiązku określonego w art. 69 ustawy o ofercie publicznej, Akcjonariusz poinformował, iż w dniu 15 września 2017 roku, powziął informację, iż Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego dokonał 
    w dniu 11 września 2017 roku wpisu zmian Statutu Emitenta związanych z podjętą w dniu 
    6 czerwca 2017 roku przez Zwyczajne Walne Zgromadzenie Emitenta uchwałą nr 16 w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego w trybie subskrypcji zamkniętej oraz w sprawie zmiany statutu Emitenta.

W związku z powyższym, przed podwyższeniem kapitału zakładowego Akcjonariusz posiadał 675.250 akcji Emitenta, reprezentujących 4,99 proc. kapitału zakładowego oraz 4,99 proc. głosów na Walnym Zgromadzeniu Emitenta.

Po dokonaniu podwyższenia kapitału zakładowego Emitenta Akcjonariusz posiada 1.350.500 akcji Emitenta, reprezentujących 6,93 proc. kapitału zakładowego Emitent oraz 6,93 proc. głosów na Walnym Zgromadzeniu Emitenta. 

Emitent w załączeniu umieszcza zawiadomienie, o którym mowa powyżej.

Osoby reprezentujące spółkę:

Łukasz Łodej – Prezes Zarządu
  • Re: ANALIZA Autor: ~WyłapujePEREŁKIzNC [89.64.57.*]
    Czyli nie tylko ja wyłapałem i zauważyłem perełkę?:)
  • Re: ANALIZA Autor: ~mARK55 [83.28.37.*]
    ~WyłapujePEREŁKIzNC [89.64.57.*] 2017-09-20 07:28 Ostatni dostępny kurs:  0,19 zł
    Re: ANALIZA
    Czyli nie tylko ja wyłapałem i zauważyłem perełkę?:)
    To nie jest żadna perełka tylko coś podobnego do AMBER GOLD i Zygmunt Krzewski nie jest żadnym nowym inwestorem. Miał już akcje, a teraz tylko zwiększył ich ilość, aby wspólnie z Minox mieć kontrolę nad spółką (20,81%).
  • Re: ANALIZA Autor: ~mak [37.47.147.*]
    To jeszcze uzasadnij, dlaczego Minox nie kupił akcji po 10gr z swoich praw poboru ?
  • Re: ANALIZA Autor: ~INVEST [83.26.232.*]
    Prawda jest taka że co niektórzy nie wiedzą dla czego giełda jest dla ludzi cierpliwych.
    Po za tym trzeba trochę się wysilić żeby coś więcej wiedzieć na temat danej spółki
    To co firma robi to jest strategia i analiza rynku .
    różnica przy debiucie 1,48 zł a teraz 0,19 zł , AT wszystko powie .
  • Re: ANALIZA Autor: ~Kwaśny [46.169.98.*]
    https://invst.ly/57c36 . Linia, interwał dzienny, ceny zamknięcia z teoretycznym zakresem zakresem ruchu w przypadku prostej fali 3w(1). O zakresie ruchu dla przypadku rozszerzonej fali 3w(1) i dla całej fali (1) przy następnej okazji. Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: ANALIZA Autor: ~panda [31.11.214.*]
    Jeżeli według was firma perła nie potrafi podać rzetelnego raportu, dalej nie ma korekty wynagrodzeń, co jest ewidentnym błędem to wam współczuję. :)
    Kwaśny dalej nagania = dalej nie sprzedał akcji. Ot bidak mysli, że ma wpływ ze ludzie będą robić tak jak napisze :D
  • Re: ANALIZA Autor: ~BędzieZłotówka [89.64.52.*]
    Debiut byl po 0. 70gr
  • Re: ANALIZA Autor: ~wojtas [188.146.4.*]
    Czy dzisiaj będzie 0,23 - 0,25 gr bo coś ruszyło ....
    Jak trzeba będzie to i kilka złotych zrobią. Spółdzielnia rozdaje karty i pewnie nie tylko oni. Skończy się tak samo jak zawsze, ale jak ktos dobrze trafi to troche zarobi. Kwestia czy warte jest to kosztem zdrowia. :)
    Powiem tyle od wczoraj ktoś zbiera z rynku i myślę że ma sporo powodów , bo przecież nie zbiera po 100000 i 200000 tyś akcji tak sobie . Pomyślcie .
    Mało się znasz.

Poszedł email do spółki, drugi, z prośba o wyjaśnienie raportu. Jeżeli nie dostanę odpowiedzi pozostanie zgłoszenie do KNF. A może tutaj ktoś ze spółki pisze to w ten sposób do niego to dotrze ze raporty to podstawa na giełdzie. :D
    Czas pokaże kto się lepiej zna ...... :) :) :)
    Ja nie narzekam już teraz. Jest tyle spółek. Każdy z nas jak potrafi to znajdzie coś fajnego. :) Tutaj też mam nadzieję, że będzie dobrze. Każda zdrowo prowadzona firma to lepsza gospodarka Polski.
  • Re: ANALIZA Autor: ~wojtas [188.146.68.*]
    Jest coraz ciekawiej coś z ukrycia zbierają czemu ....
  • Re: ANALIZA Autor: ~ObudziliSie [89.64.52.*]
    Minox??
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.75.97.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Łu, co to strata robi z człowieka. Wspołczuje.
    Jednak zbierają pod info lub raport . zostało jakieś 6 mln akcji w obrocie albo mniej , zapowiada się wzrost AT i wykres na to wskazuje .
    https://www.biznesradar.pl/notowania/MTS#10d_lin_lin

kupuj wycena porównawcza 0,76 gr
    wskaźniki mówią KUPUJ
    https://www.biznesradar.pl/notowania/MTS#1d_lin_lin
  • Re: ANALIZA Autor: ~Mirek [83.21.2.*]
    Wykresy,AT,linie,sobie wsadź wiesz gdzie,tu jest nc ,i to oni tylko oni wiedzą ile będzie ,może 1zł,moze 1 gr
  • Re: ANALIZA Autor: ~konrad [37.47.38.*]
    Dnia 2017-09-21 o godz. 07:52 ~Mirek napisał(a):
    > Wykresy,AT,linie,sobie wsadź wiesz gdzie,tu jest nc ,i to oni tylko oni wiedzą ile będzie ,może 1zł,moze 1 gr

kolego mirek mylisz sie AT dziala i na rynku nc malo wiesz duzo stekasz,a co nie kupilo sie po 14gr teraz jeczysz na forum niepodoba sie spolka masz 500 innych do wyboru :)))
  • Re: ANALIZA Autor: ~wojtas [188.146.108.*]
    Dzisiaj 30 % do góry może jakieś info .....
  • Re: ANALIZA Autor: ~Fanelus [77.113.85.*]
    Palce was nie boką od tych mądrości ???? :-)))))
  • Re: ANALIZA Autor: ~ola [94.254.242.*]
    INVEST bije wszystkich na łeb. :))))
    Ten jest lepszy
    ~WyłapujePEREŁKIzNC 2017-09-20 07:28
    Z jednego IP a ników ma tyle że nie potrafię spamiętać :-))
    Nawet sam ze sobą pisze :-)))
    Szok
  • Re: ANALIZA Autor: ~konrad [37.47.8.*]
    Dnia 2017-09-21 o godz. 19:50 ~Fanelus napisał(a):
    > Ten jest lepszy
    > > ~WyłapujePEREŁKIzNC 2017-09-20 07:28
    > > Z jednego IP a ników ma tyle że nie potrafię spamiętać :-))
    > > Nawet sam ze sobą pisze :-)))
    > > Szok

a ty znowu te bzdurne posty piszesz nie masz nic ciekawego do powiedzenia fanelus,zeby dobrze czytal perelke to przy kursie 13-14 pisal wylapuje perelki ze warto i tez bylem tego samego zdania wiec zanim cos klepniesz pomysl 2 razy i miej szacunek do ludzi,bo ty nic merytorycznego nie potrafisz napisac ani AT tez nie masz pojecia
    Nie lubię jak mnie palce bolą od pisania bzdur :-))
  • Re: ANALIZA Autor: ~Kwaśny [46.169.98.*]
    https://invst.ly/58329 . Zasięg dla fali 3 prostej oczywisty? Może wydłużenie? Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: ANALIZA Autor: ~kondrad [37.47.42.*]
    Dnia 2017-09-22 o godz. 08:45 ~Kwaśny napisał(a):
    > https://invst.ly/58329 . Zasięg dla fali 3 prostej oczywisty? Może wydłużenie? Tradycyjnie zobaczymy.

idziemy kwasny zgodnie z analiza pozdr
  • Re: ANALIZA Autor: ~wojtas [188.146.171.*]
    Pokazało się po stronie kupna po 0,23 gr zbierają z ukrycia ...
    Nie mogę kupić akcji po 0,18 gr I 0,19 gr co się dzieje :( :( :( ......
    Odrzuca mnie ....
  • Re: ANALIZA Autor: ~hehe [83.12.104.*]
    możesz kupić po 23 :)))
    Dwie perły Mtrans pisałem przy 14gr oraz MBFGROUP
  • Re: ANALIZA Autor: ~Ralf [94.254.227.*]
    A przypadkiem jeszcze mpay nie polecane? Czy pamięć już nie ta...
    Dzisiaj będą obroty tylko jeszcze mega info i kierunek 1 ZŁ Tak jak pisałem o AT
  • Re: ANALIZA Autor: ~wojtas [188.146.64.*]
    A co to za mega info nas czeka , 1 zł to możliwe bo na wykresie od 26.07.2017 r jest trend wzrostowy i według AT kierunek 0,36 gr .
    To jest książkowy wykres . Muszę kupić ale może po 0,20 gr mnie nie będzie blokować .
    No Brawo :) :)
[x]
MTRANS 0,00% 0,05 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.