• Słabo - jutro zjazd Autor: ~Carus [94.254.151.*]
    zysk tylko 19,949mln i wzrost zadłużenia
  • Re: Słabo - jutro zjazd Autor: ~Tajemniczy_Don_Pedro [89.64.40.*]
    Chyba Ty!
  • Re: Słabo - jutro zjazd Autor: ~jaro [195.85.241.*]
    Jutro jazda do góry, w końcu:)

• Re: Słabo - jutro zjazd Autor: ~Carus [94.254.151.*]
    Jak fundy będą miały do opylenia do może iść do góry, ale kto im teraz to kupi przy takiej kapitalizacji.
  • Re: Słabo - jutro zjazd Autor: ~PJ [83.27.132.*]
    CZY Wy ten sam raport komentujecie?! Wszystkie parametry r/r poszły zdeycowanie w górę
    Wyniki bardzo dobre, myślę, że dadzą początek atakowi na 6 zł.

• Re: Słabo - jutro zjazd Autor: ~fg4 [83.10.24.*]
    przychody wzrosły o 30 %
    zysk operacyjny wzrósł o 15 %
    zysk netto spadł o 5-10 % koszty finansowe wzrosły o 100 % z 3 do 6 mln zł 
    Jak nie pokażą przychodów miesięcznych powyżej 90 - 100 mln zł ,( na razie ok 80 mln zł miesięcznie od pół roku ) to żadnych wzrostów nie bedzie , stagnacja bądź lekki spadek . Intercars pokazuje przychody i zyski 5 razy wieksze i chyba tyle razy więcej kosztują akcje tej spółki
  • Re: Słabo - jutro zjazd Autor: ~beez [83.7.227.*]
    raport jest średni. Ani nie powala, ani nie jest zły. Są fajne wzrosty przychodów i słabsze zysków. Wspomniany wzrost zadłużenia raczej wynika z powiększenia skali działania i jest bardzo umiarkowany. Reakcja może być praktycznie każda. Ja stawiam na lekki minus bo ostatnio atmosfera lekko gęstniała i wyniki musiałyby być zaje....ste aby był jakichś wystrzał w górę. Ja jednak pozytywnie widzę przyszłość bo sytuacja na tym rynku wspiera firmę. Wspomniane 6 zł widzę ale za kilka-kilkanaście tygodni. Proponuję, spokój
[x]
AUTOPARTN -3,80% 21,50 2026-04-27 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.