Salmex jest już sprzedawany na wielu ryynkach zagranicznych M.in. w Austrii. Z tego co mówił prezes to sprzedaż ta stale rośnie i to właśnie ta sprzedaż na innych rynkach ma odpowiadać za rosnące przychody... Pytanie czy sprzedaż w Polsce się utrzymujenna tym samym poziomie co w zeszłym roku w analogicznym okresie? Jeśli tak to wyniki powinny być lepsze... No i są jeszcze dofinansowania do projektów...
sprzedaż rośnie ale ceny spadają, piszę z pamięci ,ale ostatnio sprzedać była chyba -5%, rosła wolumenowo ale była erozja ceny, w każdym razie nic tu austria nie pomoże ani gwatemala, jedynie niemcy, skandynawia, francja i UK
To że podpisali 5 krajów, które nie generują zysków to pewne. Jeszcze nie ma umów ze skandynawią, Francją i Niemcem,... Salmex w PL mówił preze lekki wzrost. Ceny pewnie w dół. Wynik dokładnie ten sam co był, żadnych różnic po mojemu. I zapewne te dane nie wpłyną jakoś na kurs. Chyba, że poleci w dół................ Słynna petarda zapewne będzie, ale to nie jej czas. Ja z wrażenia zacząłem sprzedawać winyle na allegro żeby wyciągnąć dalsze złocisze na akcje CLN.... jak dla mnie to nowe umowy na dużych rynkach, ....wiosna.... i będzie UP;)))) BUY AND HOLD
analitycy jedynego znanego mi biura które ma raport na Celon spodziewają się bodajże zjazdu EBITDA rdr o 25 czy 30% . I jednocześnie piszą że wyniki ich zdaniem zostaną w przypadku Celonu zignorowane przez inwestorów.