• trzeci tydzień Autor: ~obserwator [83.10.166.*]
    To już trzeci tydzień gdy prawie codziennie widzę posty że to właśnie w tym tygodniu, już jutro będą ogromne wzrosty i wszyscy będziemy milionerami, bierzcie akcje bo to okazja!!
    Także z okazji tego jubileuszu mam pytanie czy już jutro te wzrosty będą? Bo nie wiem czy brać

• Re: trzeci tydzień Autor: ~ooo [94.75.97.*]
    Twoje pieniądze twoje decyzje. Nie szukaj odpowiedzi na forum tylko w głowie. Taka moja rada ;)
  • Re: trzeci tydzień Autor: ~You [37.47.70.*]
    Ukryciaki!:)
  • Re: trzeci tydzień Autor: ~Mark55 [95.49.97.*]
    Dlatego właśnie zadeklarowałem gotowość wymiany akcji Termo2Power na udziały w Green-Nano Ventures. Teoretycznie zyskuję już na samej wymianie (1 akcja Termo na 15 udziałów w GNV po 10 groszy) i kilkaset procent zysku po wejściu GNV na giełdę.
    Po co mam się niepotrzebnie stresować. Oferta jest kusząca i mam zamiar z niej skorzystać.
    Pozdrawiam
  • Re: trzeci tydzień Autor: ~You [37.47.70.*]
    Jak można inwestować w papier który non stop jest spuszczany??!, piszę o tych ukrytych zleceniach sprzedaży!
  • Re: trzeci tydzień Autor: ~Mark55 [95.49.97.*]
    Dlatego właśnie zadeklarowałem gotowość wymiany akcji Termo2Power na udziały w Green-Nano Ventures. Teoretycznie zyskuję już na samej wymianie (1 akcja Termo na 15 udziałów w GNV po 10 groszy) i kilkaset procent zysku po wejściu GNV na giełdę.
    Po co mam się niepotrzebnie stresować. Oferta jest kusząca i mam zamiar z niej skorzystać.
    Pozdrawiam
  • Re: trzeci tydzień Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    1. kiedy jest dzień ostatecznej decyzji?
    2. kiedy wejście GNV na GPW?
  • Re: trzeci tydzień Autor: ~Albin [84.245.91.*]
    Jasne kuszaca
    Dadza ci za darmo kase (za akcje warta <1 zl dostaniesz vos o wartosci 1.5 zl).
    Ze tez ludzie daja sie ciagle nabierac na takie prostackie numery
[x]
COREY 0,00% 0,22 2026-04-16 15:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.