Na szczęście nie musiałem uczęszczać do tej zacnej instytucji, skoro ciebie to dotknęło to współczuję, ale nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu. Co do mojego wpisu to czas pokaże kto miał rację, nie życzę nikomu, żeby sądownie musiał walczyć o pieniądze, które mu się prawnie należą, nic przyjemnego.
Tak jest od lat. Dlatego zawsze powtarzam albo coś zrobią ze sobą albo padną. Będzie albo 3-5 zeta albo 1 grosz. Kurs obecny i to na fixach nie ma żadnego znaczenia.
Mimi -masz rację. Aktualny kurs akcji nie odzwierciedla realnej wartości. Wystarczy że podadzą dobre info i przy tym free float + obrotach, 3-4 pln w ciągu kilkunastu sesji. Ale jeśli kolejny raport bieżący będzie podobny do 2Q to do końca roku 1 gr i i upadłość.
Jak nic sami nie zarobili i/lub nie znajdą szybko inwestora lub innych źródeł finansowania to padną. W sumie tak padają od dawna, więc ile to potrwa nie wiadomo. Z drugiej strony nieźli kretyni muszą być u władz tej spółki. Taki potencjał w rękach takich buraków...smutne...