Nie rozmawiam z takimi jak ty, ale zrobię wyjątek, bo mnie to ciekawi.
Odpowiedz mi i wszystkim : co cię obchodzi ile zarobiłem czy straciłem????
Przecież nie inwestuję twoich czy też obcych środków tylko swoje własne! Nie słucham twoich czy też cudzych rad. Biorę odpowiedzialność za swoje decyzje i godze się z ich rezultatem!
Więc z czym masz problem???
zgodze sie z toba lalamido to sa twoje i tylko twoje pieniadze i ty inwestujesz i to ty sam ponosisz konsekwencje i nierozumiem czemu taki wujek dobra rada tak sie martwi o nieswoja kase tj lesne ruchadlo powiedz lesne ruchadlo a ty gdzie tak zarabiasz ,bo narazie ostrzegales na star i tu przyznam racje ze miales racje ze kurs poleci na dno i polecial nawet juz odbicia nie bylo ale to bylo czysta spekulacja sam sie oszukalem i wzielem 146 bo myslalem ze nizej juz nie zejda a tu niestety zonk dobralem 105 i naszczescie sprzedalem 129 na podbiciu i wiecej nie dotykalem tej spolki.ps czemu lesne ruchadlo nie podasz spolki jakie ty posiadasz i gdzie tak zarabiasz;)))
Dnia 2017-09-16 o godz. 09:58 ~lesne_ruchadlo napisał(a): > Lalamido grzeszysz a pamietaj pan jest blisko nawroc sie porzuc hazard posyp glowe popiolem zajmnij sie zona dziecmi ogordkiem bo bedizesz potepiony na wieki :(
MGAMES zaczyna rajd na 1zł idź tam i głoś wieści ,że zaraz spadnie hahaha
Dnia 2017-09-16 o godz. 10:49 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-09-16 o godz. 10:46 ~lesne_ruchadlo napisał(a): > > dowiesz sie konradku w poniedzialek pozdrow siwego i bace :) > > nie znam ludzi to niemam powodu pozdrawiac skory ty znasz to sam pozdrow.