• do vodza Autor: ~J57 [178.235.147.*]
    Jakoś twoja dywagacja mnie nie przekonuje , bo jakieś kombinacje na temat rozliczeń z fiskusem wykonuje się trzy miesiące póżniej tutaj są inne zagrywki, a tak na marginesie chyba jedyna spółka na giełdzie gdzie od roku na forum i ze spółki przekazywane  są same pozytywne informacje , a kurs od roku jedzie w DÓŁ!!!  poza spekulacyjnymi podbiciami   , a ten NUMER!!! z ostatnią dywidendą chyba wielu  WYLECZYŁ ,z kupowania  akcji pod  następną dywidendę
  • Re: do vodza Autor: ~voodz [213.192.71.*]
    Dnia 2017-09-15 o godz. 12:49 ~J57 napisał(a):
    > Jakoś twoja dywagacja mnie nie przekonuje , bo jakieś kombinacje na temat rozliczeń z fiskusem wykonuje się trzy miesiące póżniej tutaj są inne zagrywki, a tak na marginesie chyba jedyna spółka na giełdzie gdzie od roku na forum i ze spółki przekazywane  są same pozytywne informacje , a kurs od roku jedzie w DÓŁ!!!  poza spekulacyjnymi podbiciami   , a ten NUMER!!! z ostatnią dywidendą chyba wielu  WYLECZYŁ ,z kupowania  akcji pod  następną dywidendę

od roku też pogarsza się np c/wk, i inne wskaźniki
    generalnie ja nie mam na celu nikogo przekonywać, wręcz przeciwnie każdy powinien sam podejmować decyzje, echo ma niskie obroty i łatwo tu o szybkie zmiany kursu, a nie koniecznie łatwo sprzedać większy pakiet....

• Re: do vodza Autor: ~dami [46.134.66.*]
    Aktualnie na kurs działa efekt totalnego wk..a.
    Pozdro.
[x]
ECHO 0,97% 5,20 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.