w trakcie dzisiejszej sesji złożyłem zlecenie tak dla checy na s po 2,40 momentalnie wycofali kupno z2,38 a na 2,39 ustawiło się s i w momęcie gdy anulowałem zlecenia zarazjazda na 2,35 podobne zagrywki robili na bumechu gdy na nim grałem i uwalili z 1,38na 0,64. więc może szanowna KNF się tym zainteresuje zanim specjaliśći nas do cna nas wydoją.
To bardzo interesująca informacja. Dziękuję. Skoro na tym forum pojawiła się opinia, że te akcje będą po 1,00 złotych i skoro to spółdzielnia i taki jest docelowe minimum, to poczekam jeszcze z kupowaniem, bo zawsze to lepiej kupić po 1,20 niż po 1,80. 1% 170 mln to 1,7 mln złotych. Nie jest to dużo pieniędzy dla poważnego inwestora...
Jakby to była taka zabawa, to czemu jeden z głównych akcjonariuszy wyszedł tuż przed tym? W ogóle jak to wygląda z altusem i właścicielami? Ile oni mają udizalow tak naprawdę?
Do wczoraj byly sztuczne zlecenia na kupno i sprzedaż po 235 sztuk z cenami jadacymi w dół.te zlecenia juz sie nie pojawiają. Obecnie sa rowne zlecenia po 2000 sztuk na sprzedaż. Takie dokladne zlecenia sygnalizuja ze cos jest grane. Czy uruchomily sie wam stoplossy. Jakoś nikomu sie niuruchomily.