• Sauron999, wściekłeś się czy co? Autor: ~tomek [94.254.138.*]
    Sauron999, wściekłeś się czy co? ... w połowie postów piszesz sam ze sobą... czyżbyś umoczył i tak bardzo chcesz wzrostów czy też tak bardzo jesteś niecierpliwy?
    Spokojnie... co ma wisieć nie utonie... duże pieniądze lubią ciszę... mnożenie wpisów nie wnoszących nic merytorycznego do dyskusji, nie spowoduje wzrostu kursu... więcej spokoju, kurs i tak pójdzie z czasem do góry...
  • Re: Sauron999, wściekłeś się czy co? Autor: sauron999 [31.0.126.*]
    To prawda, często powielam tą samą informację, którą uważam za dobre dla nas - posiadaczy akcji Amica. Wszystkie info o AMICA SA są prawdziwe i chce żeby dotarły do jak największej ilości ludzi. Większy obrót to mniejsza szansa na manipulowanie kursem.
    Pewnie niedługo zwolnię z pisaniem , bo wg mnie sytuacja się stabilizuje :)
    Staram się też zwalczać prostacki hejt w stylu - "miałem ale sprzedałem, teraz spadnie kurs, trend spadkowy ..itd." ...:D.
    Kup albo sprzedaj ale nie ględź i innym nie psuj nastroju ...:D
    ......to tyle gwoli wyjaśnienia
    i zgadzam się że pieniądze lubią cisze z tym , że tutaj to ostatnia rzecz jakiej można oczekiwać ..:D

• Re: Sauron999, wściekłeś się czy co? Autor: asmith [91.238.142.*]
    Popieram użytkownia @tomek 
    @Sauron999, nie ma potrzeby abyś powielał cały czas to samo o rekomendacjach i artykułach np. spółki.

Pieniądze lubią ciszę.
    Jedziemy na tym samym wózku i robiąc na forum burdel tylko można zrazić osoby rzeczywiste zainteresowane zakupami.

Pozdrawiam cierpliwych i spokojnych inwestorów :) .

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.205.19.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • on nie jedzie na tym samym wózku, Autor: ~zuk [78.11.125.*]
    on nie jedzie na tym samym wózku, nagania naiwnych by sprzedać po jeszcze korzystnej cenie.
[x]
AMICA -0,39% 51,50 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.