Wiesz czemu pytam Wolf? Moim zdaniem, cały zrzut po 0,11 poszedł na ich konta. Sam skubnąłem kilka minut przed tym po 0,12 dodatkowy skromny pakiecik a za chwile taka sytuacja.
Panowie wedlug mnie zalozenie jest proste- maja furtke na nowa emisje..ktora uchwala zapewne w grudniu..a kurs wedlug regulaminunaso z ostatnich 3 mcy przed uchwaleniem emisji nie moze przekraczac 50 procent nominalu..czyli stagnacji ciag dalszy bo nie oplaca im sie ciagnac teraz papieru bo by musieli znowu sie natrudzic zeby go zbic ..wiec wprowadza dwie emisje na poczatku roku ..proszebo konstruktywne wnioski
Ale po co czekać do grudnia z nowa emisja? Są ku temu jakies przesłanki? Cały czas jestem ciekaw jak te emisję i ew kolejna argumentować będą w KNF :) przecież to jest jakiś ponury żart
Ja bym nie czekal bo ozenilbym najpierw pierwsza i pozyskal kapital na ozenienie drugiej ktora uchwala do konca tego roku..jezeli uchwala...a pozniej ozenia w ulice obie..no ale zeby to ozenic to trzeba kurs przygotowac odpowiednio..bo nic z tego im nie wyjdzie