To co panie arystoteles na jutro? 1- bumech.2_ mgames, 3-?ruszyli bybtego presenta to i oni by zarabiali i ludzie a tak..inne spolki ida a my stoimy...
Panowie zeby u nas sie cos zaczelo dziac to musza to ruszyc przynjamniej podobnie do tego co robia na rajdach...gora dol..mieszanie..wtedy mozna tu grac..a tak mamy marazm nie sluzacy a ni im ani nam...ja siedze w bumechu i czekam..zacznie sie u nas cos dziac to przekieruje tu gotowke..narazie nie widze sensu..
szacun dla tych co utrzymali akcje na rajdach do dziś ,ja sprzedałem nie tak dawno z fajnym zyskiem ale co jest teraz to nawet nie patrzę bo mnie hu...szczela hahaha :))
Nie wiem czemu ten gość nie nic nie robi ? Może pije,a może ma problemy rodzinne,może choruje .....? Tak czy inaczej nie mam pojęcia jaki ma w swojej bani plan :))) Jedyny mały plus na tą chwilę to jest to że dawno nic się tu nie wyrabiało.
Tak jak piszesz...kazdy kto ma spolke oprocz produktow ktore sprzedaje najwieksza kase robi sie na akcjach..a tu jak niemoty..kurs stoi w miejscu.arkusz sztucznie ustawiony tak jak te batony na 0.28 w tle jakas mlodka z gorzowa z komunalki z wp laboratory...niezla ferajana...i tak sie robi kase..a pozniej na belize..do heteliku gdzie maja porejestrowanego damfa..najlepsze jest to ze widzialem ten tandetny hotel..za 1000 dol rejestrujesz..daja Ci faxa..numer i wzzystko sie kreci...szkoda gadac!
virtual office - im dalej tym lepiej. 1,85mln akcji sobie wydrukowali żeby ich nie sprzedać? Pewnie po cichu upychają co mają na słupach, a potem odpalą papiery Oli... tyle.
Aleja bardzo dobry wybor..moj zacny kolega namawial mnie przy tym wlasnie pulapie..ma tez akcje naszej perly...ale aleja..tam wedlug mnie bedzie sie dzialo..sledze ja od roku...dobre umowy..