....mam po 5,24 i NIE sprzedam bo nie lubie strat :-) Naplywaja kolejne dobre informacje jednak ktos fachowo trzyma reke na pulsie.Szacunek panowie.Mam nadzieje ze juz niewiele zostalo akcji do ogolenia.
Jakie golenie ??? Nikt nie zbiera akcji. Zarobili czy nie to sprzedali i poszli na Cdp bo tam w kilka dni odbili stratę i ciągle rośnie a jeszcze są przed wynikami z Chin
Mnie sie nie spieszy .Jutro jak spadnie to tez pozbieram.Dobrze bedzie zejsc ponizej 5ciu.Kiedys wspomne ze kurs byl po niecalego piatala a Ursus dopiero raczkowal z elektrykami....to byly czasy.
Ja także cały czas dobieram nigdy nie sądziłem że uda mi się jeszcze poniżej 4.5 dobrać a jednak! Pamiętam monnari jak nikt nie chciał wyprzedawali nie wierzyli a teraz z cdred także było nie tak dawno kilka lat przecież temu kilka złoty a teraz myślę a właściwie vhestem o tym przekonany że z ursusem będzie podobniepozdawiam cierpliwych i wytrwałych
CDP kupilem po 47 jak krzyczeli ze balon. Teraz cala kase wlozylem w Ursusa i PHN licze sie z tym ze to moze potrwac ale pewnego dnia pojade na bezterminowy urlop.PHN juz sprzedal 70% gdyniskiego Yachtparku ktorego jeszcze nawet nie ma.URSUS jest w podobnej sytuacji jak zbuduja co maja w planach nikt nie bedzie w stanie powstrzymac kursu.Cierpliwosc....
No to nakupiłeś... .Nie przejmuj się, nie Ciebie jednego tu powyżej 5 i 6 zl ubrali. Siedzą tu ,,DOBRODZIEJE" na forum od lat i bez przerwy namawiają na kupno i WIECZNE trzymanie akcji. A jak chwalą i pieją z zachwytu. Cieszą się nawet z EMISJI!!! Ale są tu i tacy którzy kupili po 2 zl z kawałkiem. Liczyli OGROMNE zyski, a po tym UŚREDNILI dokupując po 6 zł. Przecież to druga Amica, CDRED i ... inne bzdury. Innych namawiali na zakupy na samej górcei w końcu sami w to uwierzyli. A jak to drugie PBG, Universal i inne ,,cudowne" spółki które miały dać krocie? Tu grać, a nie marzyć i bajki opowiadać.
A jaka jest zasada? - Kupisz tanio to nie uśredniaj i patrz jak rośnie. Bo jak tąpnie to nie będzie zysku i z chciwości nie sprzedasz. - Nie uśredniaj też jak i spada bo jak się przeliczysz to zostaniesz na AMEN. Można dokupić, ale na dnie. No tak, ale jak trafić. Bo gorzej jak to taka padlina, że dna nie ma i już NIGDY nie będzie - hahahaha : ) - GDY ROŚNIE NIE TRZYMAJ WIECZNIE AKCJI. Zawsze przychodzi dobry moment na sprzedaż. Jak euforia i wielkie wy.cie na forum to sprzedaj i czekaj choćby rok. Nawet jak ruszy do góry. To trudno. Zapomnij i CIESZ SIĘ ZYSKIEM!!!
- Kupuj gdy będą wyciskać łzy i będzie BEZNADZIEJA. No tak, ale 90% pieniądze parzą. Nie potrafią być bez akcji nawet tygodnia.
Nikt nie ma pełnej recepty na sukces i wszystko jest jasne po czasie. Tu jest gra, a ,,oni" grają w jasno. Drobny albo coś uciuła lub nie.