Już za niedługo bo 29 września,trzy ważne wydarzenia na Indata. Dzień ustalenia prawa do dywidendy,raport półroczny i ostateczny dzień przyznania obligacji.
Żeby to wszystko miało trend wzrostowy i trzymało się kupy musi spaść do dwudziestu paru groszy. Teraz przez tego psychicznego mamy wsparcie. Ale to się raczej nie utrzyma przewaga papierów. 1Mieli robić skup akcji nie ma. Puszczają już drugi raz obligacje i tak nikt ich nie chce. Dywidenda to symbolika na infoscanie na shortach można zarobić w ciągu jednego dnia 25 groszy także tego. Logika a naganie psychicznego na wzrosty.
Zapytaj prezesa. Zobacz trochę historii innych spółek których kurs po scaleniu spada. Jest mało spółek które po takim zabiegu czysto technicznym są droższe. Dla przykładu podam że jeżeli nic się wydarzy to jak teraz cena to 42 gr to po scaleniu 10:1 nie będzie 4,2 tylko 3,6 a może niżej. Żeby spółka była droga musi mieć zyski! Zyski! Zyski Indata była droższa jak miała zyski i tyle . Jak chcesz zarabiać parę groszy to naganiaj z psychicznym na wzrosty Ale to naganianie. Jak zaczną dobre infa płynąć dla nich zalecam kupować.
Ludzie nie traćcie czasu na IDT. Pewnie proximus jeszcze sypie, a potem resplit, dodruk i zabawa od nowa. Ja wyskoczyłem po 85 gr jak zobaczyłem jak Czapla czaruje skupem po 10k. On ma ludzi za frajerów wystarczy z nim osobiście pogadać.