dalej będziesz mieć, chyba że zarządzą przymusowy wykup. Ale po co mają marnować pieniądze? Wystarczy że ściągną ORP z giełdy. Akcje będziesz mógł sprzedać poza giełdą. Jak znajdziesz kupca.
a tak poważnie ? Bo sie zorientowałem ze jakas reszta mi się kisi a cena mało atrakcyjna? Zamienią to na crm ? odkupią po średniej czy co? Do BOŚ nie pojade bo w Lu zlikwidowali a do stolicy mi się nie opłaci jechać? Co robić? Pozdr i proszę o pomoc
Osobiscie kupie jedna akcje takze jak zdematerializuja to przsla mi poczta i sobie oprawie w ramki za te wszystkie lata karuzeli emocjonalnej..
Jak ktos slusznie zauwazyl Cormay oglosil skup na 100% akcji czyli nie musi robic przymusowego wykupu. Ba! Cormay nie ma pieniedzy na takie rzeczy. Lepiej sprzedac teraz ze strata niz zostac z papierem ktorego nikt nie chce...
specjalnie nie napisali w prospekcie co zrobią, bo jeszcze ludzie by nie wzieli udziału e emisji
drobnica to problem więc się jej pozbędą poprzez skup lub umorzenie akcji
poczekamy, zobaczymy co wymyślą, ja chcę cenę godziwą zwyceny biegłego, nie mniej inaczej będę pozywać Płocicę o działanie na szkodę drobnych akcjonariuszy
Pandora , a co myślisz o takim scenariuszu ? Drobni zamieniają Orphee na Cormay i zostają z ręką w nocniku , a grubasy urządzają skup pod siebie ? Mają gotówkę itd.. Już raz przerabialiśmy skup na Orphee....
Ale jak myślicie dla drobnych czy duzi też z tego skorzystają? Patrząc po cormay i spadkach wnioskuje, że na to moga właśnie potrzebować gotówki teraz.