Po obrotach można się spodziewać ze rynek czeka na jakieś info od spółki, ponieważ handel umarł. Czy będzie dziś trudno powiedzieć. Możesz zapytac w spółce, wysyłając maila na relacje inwestorskie. Odpisują, sprawdzałem
na giełdzie jest tak, że jak mają interes to wyniki podają wcześniej, zobacz kwiecień jak sprzedawali akcje. Wyniki były podane już 5 kwietnia. A tak normalnie między 8-13 dniem. Może już jutro coś rzucą. Ale odnosząc się do tej spółki, to hossa dotyczy spółek dużych, indeksy małych spółek są w trendzie spadkowym. Wig 20 dzisiaj +1.2 SWIG80 -0,1%.Dla mnie była fajna spółka do momentu sprzedaży i dodruku akcji.
Dnia 2017-09-11 o godz. 18:20 ~michalus napisał(a): > na giełdzie jest tak, że jak mają interes to wyniki podają wcześniej, zobacz kwiecień jak sprzedawali akcje. Wyniki były podane już 5 kwietnia. A tak normalnie między 8-13 dniem. Może już jutro coś rzucą. Ale odnosząc się do tej spółki, to hossa dotyczy spółek dużych, indeksy małych spółek są w trendzie spadkowym. Wig 20 dzisiaj +1.2 SWIG80 -0,1%.Dla mnie była fajna spółka do momentu sprzedaży i dodruku akcji.
dokładnie ten dodruk zachwiał ich wizerunkiem. Nie wchodzi się na giełdę, podnosi kurs BEZ znacznego podniesienia wartości księgowej lub zysków przy niwelacji zadłużenia, a następnie robi się dodruk i rozwodnienie i powolny balonik na starcie. Wyszedłem zaraz po tym infie jak była podbitka i widać była to bardzo dobra decyzja.
Dodatkowo AP ma, niestety, spore zadłużenie. Chyba nic dziwnego, że nie ma zainteresowania.
czego wy się obawiacie , ktoś specjalnie zaniża kurs , jeśli chodzi o sprzedaż akcji przez właściciela to bardzo dobry pomysł gdyby było żle to nie weszłyby do akcjonariatu nowe fundusze a jest ich teraz o 4 więcej a więc tylko trzeba poczekać do raportu 29 września
to pzu robi ta znizkę ,bo musiał wpłacić kaczorowi na reklamy ich bezprawnych wyczynów,ale na szczęście ktos odkupuje ,ja tez przy okazji sobie dokupiłem pare k
za dużo OFE to nie jest dobre dla spółki, wcześnie czy poźniej ten stwór całkowicie zlikwidują. Ciekawe jak będą wychodzili z inwestycji. Przecież te akcje ktoś musi od nich kupić. Tylko kto i za ile????
zobacz tu link prawie 19 mln akcji, żeby ci było łatwiej zobacz 4,5,6 pozycje w kolumnie ,,Akcjonariusze". Następny inwestor czytający ze zrozumieniem.