Sternik się bawi...... Kto bogatemu zabroni...... Dzień w dzień -1, z prawej leży dużo, z lewej szczątki, wali z ukrytego.... to widać nawet jak patrzysz od czasu do czasu.... Musisz sprzedać lub czekać od zmianę kierunku - tylko nikt nie wie kiedy....
OFErmy wywalaja, musza zbierac kase bo jest teraz rozkaz na pompowanie balonow na W20, zeby pokazywac sukces rzadu... W sumie bawia sie naszymi pieniedzmi to co im zalezy
Dobrze to widac w dniu dzisiejszym Europa i Azja na ponad 1% plusach a u nas co? Tylko napompowany W20 w gore (gdzie wiekszosc to panstwowe balony), a swig na minusie, mwig w okolicach zera...
Co wiecej Amica jest nasza Polska, a Niemcy z np. BSH tylko czekaja zeby ja przejac za grosze:-) W sumie w takiej promocji moga sie zainteresowac ponad 100 baniek czystego zysku co rok piechota nie chodzi...
Kupiłem na spróbowanie mały pakiet akcji - po raz trzeci. Pozostałe dwa razy skończyły się niedużymi stratami. Kiedy ten sypacz się wysypie? Chyba w pewnym momencie nie warto tak tanio sprzedawać akcji przy tak dobrych fundamentach spółki.
Spokojnie panowie zarobicie w końcu to musi wam ruszyć, ale powiem szczerze, ze faktycznie ten kto oddaje przy obecnych poziomach moze pluć sobie niedługo choc oczywiście moze byc i w druga stronę, po takich wynikach i pozytywnych informacjach to powinno byc obecnie 180 i w górę, ale musza napompować w20 i pewnie przeskoczą napisz niedługo
Sprzedałem dziś Martinez PGE na górce co Ci pisałem że wziąłem 4000szt po 13,41 i dobralem 3000szt po 13,02 bo jakiś jeleń wysypał , i kupiłem Amiki trochę bo tu będzie tak samo jak na PGE .
Oby, ale jeszcze spadnie,do ilu nie wiadomo zaczekam i jeszcze raz dokupie,wszedłem za szybko zdecydowanie ale takiego obrotu sprawy nikt się nie spodziewał.
Widać że grubasy ubierają jeleni na wig20 przed spadkowym październikiem to uciekinierzy przypomną sobie i o Amice i ładnie cena wzrośnie. Balon cdp też już pęka.
A ja dzisiaj nie chwaląc sie dokupiłem kolejne 300 szt , w rewelacyjnej cenie 153,25 zł , czekam na kolejne okazje do zakupu, a średnia ładnie spada, już jest na poziomie zakupu 156,10 zł , przy początkowych zakupach 159, 50 zł, Jutro sprzedaję wszystkie spółki, bo lepszej okazji do zakupów niz Amica nie ma. OFE NN już się praktycznie wyczyściło ze swoich akcji przeznaczonych do sprzedaży, zostało na rynku to co przestraszeni, albo potrzebujący kasą oddają. Zbieram do 5000 sztuk, a mało mi brakuje i jadę na urlop, pozdrawiam niecierpliwych
Po takim trzepaniu w dół jak było, to jak zobaczysz 190 to warto kupować a nie sprzedawać .... Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, nie wiadomo czy to jest TO odbicie czy tylko przerywnik w spadaniu...