nie pośredniczą w szukaniu chętnych na akcję ,ale umowę można podpisać w biurze maklerskim lub u notariusza pisałem do CDM Pekao jak się tego pozbyć i dali mi taką odpowiedź.Jak wierzysz w tą spółkę to odkup ode mnie akcje niedużo po 0,1 PLN
i nie wiem nic o żadnych działkach nie znam danych kontaktowych do Serenity ,ani nie wiem czy ta firma w ogóle istnieje .Napisałem też do departamentu ochrony obrotu KNF czy coś wiedza ,ale nic mi nie odpowiedzieli ,więc zobaczymy czy się odezwą .Bo jak potraktowano akcjonariuszy mniejszościowych Serenity gorzej niż Amber Gold.
Dnia 2017-09-10 o godz. 10:58 ~parodia napisał(a): > i nie wiem nic o żadnych działkach nie znam danych kontaktowych do Serenity ,ani nie wiem czy ta firma w ogóle istnieje .Napisałem też do departamentu ochrony obrotu KNF czy coś wiedza ,ale nic mi nie odpowiedzieli ,więc zobaczymy czy się odezwą .Bo jak potraktowano akcjonariuszy mniejszościowych Serenity gorzej niż Amber Gold.
A kiedy napisałeś do tego departamentu bo nie słyszałem o takim, tym bardziej że KNF umywa ręce, podaj datę sprawdzę