Dziękujemy za jakże wnikliwą analizę sytuacji w spółce i błyskotliwe tezy.
PS Tutaj mało kto potrafi wnieść do wątku jakąś wartość dodaną, przeprowadzić analizę. Jedynie bezsensowne, odtwórcze cytowanie komentarza zarządu z raportu, w dodatku wybiórcze i często na opak, z zmianą sensu wypowiedzi.
~AnalizyCornix - największy pesymista i naganiacz na spadki. Spółka nadal rośnie 30-40% rocznie a wskaźnik C/Z ma ze 2 razy lepszy niż np taki Livechat. Spółka od maksa spadła już ok 30%. Niech każdy sobie wnioski wysunie sam.
Dnia 2017-09-14 o godz. 17:27 ~AnalizyCornix napisał(a): > czyli spadnie kolejne 30%, bo został złamany długoterminowy trend wzrostowy
Bardzo silne wsparcie jest w okolicach 11 zł i obecnie nie widzę możliwości, abyśmy zeszli poniżej. Szkoda na Ciebie czasu bo toczysz propagandę anty-PGS zarówno tutaj jak i na forum Parkietu.
Rynek wie swoje, fundusze wiedzą swoje co widać po notowaniach.
Ale zaklinaj rzeczywistość dalej, może więcej wpisów na bankierze pomoże.
Hm, z tego wszystkiego zapomniałem, że mam tutaj konto. Jako prawdziwy i jedyny wiarygodny AC zaświadczam, iż ten temat nie jest założony przez ze mnie. (;
To nie jest ich glowny klient. Poza tym w PGS ten temat nie wywoluje jakis wiekszych emocji. Ale zostaje, albo zrownowazyli to projektami z nowych rynkow.