0,25 to przebije na otwarciu w poniedziałek w jednym strzale, ja sie spodziewam zjazdu dosłownie na kilka groszy, bo jedyne, co mogloby tego trupa uratować, to sprzedaż infrastruktury, ale niestety jest to chyba niemozliwe, bo na całym majątku siedzą wierzyciele i przejma go za przysłowiową złotówkę jeszcze przed ogłoszeniem likwidacji. Na inwestora nie ma co liczyc, bo musiałby sie dogadać z wierzycielami, a długi niestey znacząco przekraczaja wartość majątku, więc ta opcja jest nierealna. Osobiście mam troche tego śmiecia, sprzedam jak bedzie decyzja o ogłoszeniu upadłości, bo to powinno dac lekki impuls pro wzrostowy, albowiem gwarantuje, że majatek zostanie sprzedany za przyzwoitą cenę, a nie za 1 zł.
Dzisiejsze info z sądu (dzwoniłem) - sprawa jeszcze nie przekazana do rozstrzygnięcia przez Sąd Okręgowy (Odwoławczy) , czyli jest na początkowym etapie rozpoznania. Jak już pisałem- jeszcze 3 miechy do ostatecznego rozpoznania zażalenia, a w tym czasie wybicie się należy jak psu buda !