Dnia 2017-09-08 o godz. 20:36 ~TERM2POWER napisał(a): > Czekamy na to z utęsknieniem.
Moim skromnym zdaniem pierwszą informacja na dniach będzie info o utworzeniu spółki typu Venture Capital...i słynnym parytecie....1:15....Ktoś się założy ze mną ???
Warunkiem przejscia na GPW jest m.in. publikacja sprawozdan finansowych z ostatnich 3 lat obrotowych oraz kapitalizacja wynoszaca co najmniej 48 mln zl.
Ale moze dla tej spolki co jej (chyba) jeszcze nie ma zrobią wyjatek :)))
kazdy dorosly czlowiek wie, ze ta spolka to start up. I kazdy kto tu inwestuje ryzykuje. że moze spasc, nie wyjsc, ale i ze moze sie powiesc. Jak wyjdzie - stopa zwrotu bedzie nieprzeciętna, to tez kazdy wie. Wszyscy wiemy, że chmury sie rozwieja gdy zostanie / lub nie podpisana umowa na te 100 mln, euro i na te 13 mln e do wloch. Mozna pisac, pluc na siebie lub po prostu czekac. Na razie urzadzenie jako demonstrator dziala i jest pokazywane klijentom, zobaczymy co bedzie gdy wloza wloski palnik, Czas pokaze kto ma racje i chyba nie ma sensu sie nawzajem opluwac.
Mój błąd że napisałem spółka a miałem napisać Fundusz .Tam nie ma wymogu publikacji sprawozdań finansowych także spokojnie .Mam pytanie do kolegi Dystrybucja czy posiadasz akcje jeśli nie ,to po co tak się martwisz o akcjonariuszy .Za 0.70 -0.80 już nie kupisz
Dnia 2017-09-10 o godz. 12:18 ~Termo napisał(a): > Mój błąd że napisałem spółka a miałem napisać Fundusz .Tam nie ma wymogu publikacji sprawozdań finansowych także spokojnie .Mam pytanie do kolegi Dystrybucja czy posiadasz akcje jeśli nie ,to po co tak się martwisz o akcjonariuszy .Za 0.70 -0.80 już nie kupisz